Tässä kampanjassa on kyse elämämme tärkeimmistä esineistä. Niistä jotka seuraavat mukanamme kymmeniä vuosia tai vain pienen hetken. Niihin sisältyy muistoja ja hetkiä jaettavaksi edelleen yhä uudelleen ja uudelleen silloin, kun tarvitsemme itse jotain uutta – uuden tarinan kerrottavaksemme. Kampanja käsittelee myös kaikkea sitä, minkä kehomme mahdollistavat. Se käsittelee suhteita, yhteenkuuluvuutta ja yhdessä elämistä. Täällä voimme luoda uusia tarinoita, joita johdattavat kaikki kokemamme surun ja onnen hetket. Ne saavat näkyä. Ja jos kuljemme yhdessä, käynee juuri niin kuin Linnea Henriksson laulaa. Kaikki järjestyy.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Roshi Hoss

”About a sofa” -videon pääosassa on Roshi Hoss – vaikuttaja, näyttelijä, artisti ja yrittäjä. Made by Women -kampanjoillamme haluamme tuoda esiin naisten työtä ja luoda naisille tilaa julkisilla paikoilla. Kampanjaa varten haastattelimme Roshia – lue koko haastattelu täältä!



Lue haastattelu täältä

Karin Kajjan Andersson

”About a skirt” -videon päähenkilöä esittää kirjailija, luennoitsija ja kehoaktivisti Karin Kajjan Andersson. Hän osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun mm. kirjassaan ”Livsviktigt: en handbok i kroppspositivt föräldraskap”, Instagram-profiilissaan ja mielipidekirjoituksissa. Haluamme täällä tuoda esiin hänen työtään osallistavamman ja tasa-arvoisemman maailman puolesta.



Lue haastattelu täältä

Tarkistuslista


Muotiyrityksenä meille on tärkeää välittää todenmukainen kuva naisista ja naiseudesta – kuva, joka on salliva ja luo yhteenkuuluvuutta. Siksi olemme luoneet tarkistuslistan, jota pyrimme jatkuvasti täydentämään. Se toimii muistutuksena meille ja antaa teille mahdollisuuden nähdä, mitä me teemme edistääksemme terveellistä ja positiivista kuvaa naiseudesta.

1. Haluamme aina suojella ja kantaa vastuuta naisista ja naisten vartaloista.

2. Käytämme vartalotyypiltään, ihonväriltään ja ulkonäöltään erilaisia malleja ja arvostamme yhteenkuuluvuutta ja tasa-arvoa.

3. Emme koskaan parantele ja korjaa vartaloita, vaan näytämme ne juuri sellaisina kuin ne ovat.

4. Katamme tasa-arvoa ja naisten oikeuksia.

5. Vuodesta 2021 alkaen koulutamme henkilökuntaamme sisäisesti tasa-arvoon ja yhteenkuuluvuuteen liittyvissä kysymyksissä.