QUICK QUESTIONS

Linnea Henriksson


Linnea Henriksson on ruotsalainen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja. Sen lisäksi, että hänellä on rooli yhdessä uusimmista kampanjavideostamme, hän on tulkinnut ja kirjoittanut uudelleen kappaleemme ”Walk with me”. Kappaleen ruotsinkielinen versio on tulvillaan iloa ja yhteenkuuluvuutta sekä positiivisuutta ja voittamatonta uskoa tulevaisuuteen. Kampanjan yhteydessä haastattelimme Linneaa hänen työstään ja kysyimme, miksi hän hyväksyi roolin. Lue haastattelu ja katso video täällä!

Photograph: Johanna PeterssonMaking the song


What made you want to interpret the song?


Julia Jonaksen kirjoittama kappale on erittäin kaunis, ja pidän hänen versiossaan erityisesti asiaan paneutumisesta ja läheisyydestä. Se jättää myös tilaa tulkinnalle, ja minä hyödynsin sitä ja tein kappaleesta aivan toisenlaisen.

Jag ville göra den råare. Som att hela låten fått lite skit under naglarna, skrapsår på knäna men mår riktigt bra ändå.

How did you interpret the song?


Halusin siihen energiaa ja voimaa! Siksi tein paljon muutoksia. Mollista tuli duuri. Pohdiskelusta tuli toimintaa. Halusin tuoda tekstiin myös iloa ja uskoa tulevaan, joten nopeutin sen tempoa, lähdin upean bändini kanssa Rixmixningsverket-studioon Skeppsholmenille ja otin mukaan tuottaja Johan Eckebornin. Halusin tehdä kappaleesta raaemman. Halusin siihen enemmän särmää, kuin olisi likaa kynsien alla ja naarmuja polvissa, mutta silti hyvä olla.Would your interpretation have sounded the same five years ago?


Ei – eikä ole tarkoituskaan. Tekemäni musiikki perustuu siihen millainen olen nyt, ja juuri nyt halusin tehdä näin. Niin yksinkertaista se on.What do you want people listening to it to hear?


Toivon että heihin tarttuu vähän äh-asennetta, ja että se innostaa heitä soittamaan ystävilleen. Olen itse erittäin kyllästynyt kuulemaan, että minun tulee olla vahva ja että olen vahva. Siinä on tietenkin paljon positiivista, mutta mielestäni silloin unohdetaan, että on täysin ok olla myös heikko. Että ei jaksa kantaa kaikkea itse. Että saa tehdä virheitä tai jättää jonkin asian kesken. Se on ok, SINÄ olet ok ja ansaitset rakkautta ja ihailua sekä itseltäsi että muilta. Vaikka emme käykään läpi samoja asioita ymmärrämme, että elämä vaihtelee, ja se on mielestäni hienoa. Yhdessä selviämme kaikesta.

"Gå med mig"

Kuuntele Linnea Henrikssonin tulkinta
Elloksen kappaleesta "Walk with me"Jag är personligen väldigt trött på att matas med att jag ska vara stark, att jag är stark. Det finns såklart en massa positivt i det med, men jag tycker man glömmer att det är helt jävla OK att vara svag också. Att inte orka bära allt själv. Att få göra fel, eller inte komma hela vägen. Det är okej, DU är okej och värd din och andras kärlek och beundran då med.

Making the film


What made you want to portray this role?


Musiikki ja video kulkevat käsi kädessä, ja osallistumalla videoon tällä tavalla sain olla siinä sitä mitä olen musiikissanikin. Se oli luonnollinen ja hauska haaste!In what way does the film speak to you?


Pidän sen inhimillisyydestä. Video näyttää asiat sellaisina kuin ne ovat eikä sensuroi tai parantele tunteita tai vartaloita. Kaikki on todellista, ja se on mielestäni hyvää, tärkeää ja kaunista. Pidän myös siitä, että videolla seurataan sekä ihmisiä että tuotteita koko elämän ajan. Tuotteisiin liitetään muistoja ja niitä arvostetaan. Se on minulle tärkeää.Is there something you recognize from your own life?


Tarve ympäröidä itseni hyvillä ihmisillä. Elää elämää yhdessä. Se on kauneinta mitä on.How was it making the film?


Se oli todella hauskaa! Kajjan oli unelma ”vastanäyttelijänä”. Minun roolini ei ollut ollenkaan vaikea. Minun piti vain jauhaa tyhjänpäiväisyyksiä päivällisellä, tanssia täysin rinnoin ja kylpeä. Jos olen rehellinen, niin minun ei tarvinnut koskaan edes näytellä.

Made by women     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Tarkistuslista


Muotiyrityksenä meille on tärkeää välittää todenmukainen kuva naisista ja naiseudesta – kuva, joka on salliva ja luo yhteenkuuluvuutta. Siksi olemme luoneet tarkistuslistan, jota pyrimme jatkuvasti täydentämään. Se toimii muistutuksena meille ja antaa teille mahdollisuuden nähdä, mitä me teemme edistääksemme terveellistä ja positiivista kuvaa naiseudesta.

1. Haluamme aina suojella ja kantaa vastuuta naisista ja naisten vartaloista.

2. Käytämme vartalotyypiltään, ihonväriltään ja ulkonäöltään erilaisia malleja ja arvostamme yhteenkuuluvuutta ja tasa-arvoa.

3. Emme koskaan parantele ja korjaa vartaloita, vaan näytämme ne juuri sellaisina kuin ne ovat.

4. Katamme tasa-arvoa ja naisten oikeuksia.

5. Vuodesta 2021 alkaen koulutamme henkilökuntaamme sisäisesti tasa-arvoon ja yhteenkuuluvuuteen liittyvissä kysymyksissä.