Made by women

Made by Women on juuri sitä miltä se kuulostaa – naisten naisille tekemiä kampanjoita. Haluamme nostaa esiin upeita naisia ja antaa heidän kertoa oman tarinansa – erilaisia ääniä ja aitoja tarinoita. Täältä voitte lukea Chrystelle Eriksbergerin tarinan. Chrystelle on creative content creator ja yksi Icons.agencyn perustajista. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.Koen, että minua kohdeltiin ihonvärini vuoksi vanhempana kuin olin ja että minulta odotettiin enemmän kuin saman ikäiseltä valkoiselta tytöltä.

Chrystelle sai vastata vartaloaan koskeviin kysymyksiin jo päiväkodissa. Häneltä kysyttiin, miksi hänen ikenensä eivät olleet punaiset ja miksi hänen varpaansa näyttivät niin kummallisilta. Hän joutui ottamaan vastuun vartalostaan jo hyvin nuorena tavalla, jota sen enempää lasten kuin aikuistenkaan ei pitäisi joutua. Se leimasi koko hänen kasvuaan. Hänen oli vaikea puolustaa vartaloaan, sillä ympäröivät tahot antoivat hänen uskoa, että hän ei kuulunut tai sopinut joukkoon. Ja hänen vartalonsa sai taistella. 12-vuotiaana hänen leikattiin skolioosin vuoksi. 19-vuotiaana hänellä oli vuotava vatsahaava. Aikuisena hän joutui kaikkien afroruotsalaisten päivittäin kohtaamien ennakkoluulojen ja rasismin kohteeksi. Chrystelle päätti muuttaa kertomusta ja kertoa oman tarinansa. Hän hankki alustan, jolla kertoi itse oman tarinansa. Ammattimaiset muotivaikuttajat ovat etupäässä valkoisia, mutta Chrystelle on myös mukana ja jakaa alustallaan tietoa mustien altistetusta asemasta Ruotsissa. Hän näyttää nuorille mustaihoisille tytöille, että he ovat kuuluvat joukkoon. Että he ovat osa muita. Monimuotoisuus on välttämättömyys, ja kaikki naiset kuuluvat samaan joukkoon.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Made by women

Nykyään tunnen oloni itsevarmaksi ja viihdyn vartalossani – rakastan sitä sekä kaikkea, mitä se edustaa. Siksi minulle on tärkeää puolustaa ihonväriäni ja saman näköisiä kanssaihmisiäni.

#equallywomen – Kaikille vartaloille, kaikille naisille

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Yksi elämänkohtalo ja viisauksia, jotka voivat herättää ajatuksia heissä, jotka tunnistavat äänestä itsensä. Tunnistaminen on voimakkain tapamme olla yhteydessä toisiimme. Tunnistettavuus luo yhteenkuuluvuutta. Siksi kohdistamme nyt huomion erilaisiin naisiin, joilla on erilaisia ääniä ja erilaisia elämänkohtaloita. Nostamme esiin yhden naisen äänen – kaikkien naisten puolesta. Klikkaa eteenpäin ja lue lisää naisista, jotka olemme päättäneet nostaa esiin tällä kerralla. ."Gå med mig"

Kuuntele Molly Sandénin tulkinta
Elloksen kappaleesta "Walk with me"