Made by women

Made By Women on naisten naisille luoma alusta. Haluamme tuoda esiin aitoja ja rehellisiä kertomuksia sekä antaa tilaa naisten äänille. Täältä voitte lukea Chanelle Coleman Törnqvistin tarinan. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.

Ihmiset puhuvat vapaasti vartalostani. Se ei ehkä ole kovinkaan yllättävää, sillä opimme koko ajan esineellistämään minun tyyppisiäni vartaloita.

Olemme kuulleet ennenkin naisvartalon esineellistämisestä. Miten se näkyy? Mitä tarkoittaa käytännössä se, että vartalo erotetaan yksilöstä tarkastelijan kohteeksi? Chanellelle se tarkoittaa kysymyksiä. Hän on joutunut vastaamaan kysymyksiin lapsesta asti, aivan kuin hänen vartalonsa olisi ratkaistavaksi tarkoitettu arvoitus. ”Miten voit olla noin hoikka?”. ”Syöthän tarpeeksi?” Jatkuvan kommentoinnin kuunteleminen sai hänet epäilemään omaa terveyttään. Vaikka Chanelle ei ole välittänyt paljoakaan ihmisten puheista, on hän huomannut tulleensa sinuiksi oman vartalonsa kanssa ja kokenut olonsa itsevarmaksi vasta aikuisena.Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Made by women

Olen yhtä vartaloni kanssa. Minusta on tullut nainen, ja olen juuri sellainen kuin olen. Hoikka tai ei.

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Oma ainutlaatuinen tarina, joka on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Olemme luoneet alustan nostaaksemme esiin joitakin näistä aidoista ja rehellisistä tarinoista, sillä juuri niistä voimme löytää jotakin, josta tunnistamme itsemme. Opimme tunnistamalla – sekä itsestämme että toisistamme. Nostamme esiin erilaisten naisten ääniä – kaikkien naisten puolesta.