Made by women

Made By Women on naisten naisille luoma alusta. Haluamme tuoda esiin aitoja ja rehellisiä kertomuksia sekä antaa tilaa naisten äänille. Täältä voitte lukea Anni Hautalan tarinan. Anni on juontaja. Hän on yhden naisen ääni – kaikkien naisten puolesta.

Haluan nähdä laajemman ja vastuullisemman kuvan naisista muotialalla. Siitä olisi apua monille.

Muotiteollisuudella on merkittävä rooli normien ja kauneusihanteiden luomisessa. Raskaana olevat naiset pääsevät harvoin esille, ja silloin kun he pääsevät, on raskaus vasta alussa. Vatsat ovat pieniä, ja turvonneet reidet ja raskausarvet ovat vielä viikkojen päässä. Ollessaan toista kertaa raskaana Anni tuntee jo oman vartalonsa, mutta ensimmäisen raskauden aikana hän ei tiennyt mikä oli normaalia ja mikä ei. Hän ei tunnistanut itseään siitä raskauskuvasta, jota esitellään muotilehdissä ja kampanjoissa. Hän saattaa edelleen tuntea olonsa epämukavaksi ja kokea, että hän ei näytä siltä miltä pitäisi. Onko vatsa liian suuri? Näyttääkö kaikkien iho venyessään tältä? Negatiivisten ajatusten muuttaminen positiivisiksi, kuten kiitollisuudeksi, vaatii kärsivällisyyttä ja lujaa tahtoa. Muotialan laajempi ja vastuullisempi kuva naisista edistäisi terveempää suhtautumista naisen vartaloon. ”Tieto siitä, että on muitakin jotka näyttävät samalta kuin minä. Uskon, että se auttaisi naisia samaistumaan vartaloihinsa.”Manus Scripts of Michaela Hamilton.

Missä ovat kaikki suuret raskausvatsat? Miksi missään ei näy, mitä uuden elämän luominen omassa vartalossa todella tarkoittaa? Vatsassa kasvaa uusi ihminen. Totta kai se muuttaa vartaloa, mutta muutos on kaunis.

Made by women

#equallywomen – our true values, unmasked and unfiltered.

Made by Women

Jokaisella naisella on oma tarina kerrottavanaan. Oma ainutlaatuinen tarina, joka on kaunis juuri sellaisena kuin se on. Olemme luoneet alustan nostaaksemme esiin joitakin näistä aidoista ja rehellisistä tarinoista, sillä juuri niistä voimme löytää jotakin, josta tunnistamme itsemme. Opimme tunnistamalla – sekä itsestämme että toisistamme. Nostamme esiin erilaisten naisten ääniä – kaikkien naisten puolesta.