#In collaboration with Signe Bay

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Tine Andrea on suunnitellut yhdessä Elloksen kanssa kesäisen malliston, jossa on huolella räätälöityjä pellavavaatteita. Inspiroidu kampanjasta ja shoppaile Tine Andrea -malliston tuotteita täällä!

Made by Tine Andrea     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Emma Johansson

Tine Andrea on norjalainen luovan työn tekijä, jonka Instagram-tilillä @tineandreaa on yli 200 000 seuraajaa. Hän jakaa tilillään inspiroivia kuvia muodista ja kiinnostavista paikoista sekä välähdyksiä arjestaan. Tine Andrea on suunnitellut yhteistyössä Elloksen kanssa ajattoman ja kesää henkivän pellavamalliston.

Halusin luoda ajattoman ja huolettoman kesämalliston, jonka vaatteet sopivat kaikkiin tilanteisiin. Siluetit ovat klassisia, ja yksityiskohdat tekevät vaatteista yksilöllisiä. Nämä ovat vaatteita, joita haluat käyttää yhä uudelleen ja uudelleen!

Olen saanut inspiraatiota ystävien ja perheen kanssa vietetyistä ihanista kesäilloista. Herkullinen lounas rannalla. Auringon laskiessa helisevä nauru. Aaltojen ääni kallioita vasten. Kukat. Auringon hellimä iho. Muistoja, joita kannat aina mukanasi.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Pellavamekko Elio

Ellos Collection Pellavamekko Elio

79,99 EUR
Ellos Collection - Pellavashortsit Suvi

Ellos Collection Pellavashortsit Suvi

49,99 EUR

Lisää värejä

Ellos Collection - Maksimekko Skye pellavaa

Ellos Collection Maksimekko Skye pellavaa

99,99 EUR
Ellos Collection - Pellavashortsit Suvi

Ellos Collection Pellavashortsit Suvi

49,99 EUR

Lisää värejä

Ellos Collection - Pellavapaita Eden

Ellos Collection Pellavapaita Eden

59,99 EUR

Lisää värejä

Ellos Collection - Pellavapaita Eden

Ellos Collection Pellavapaita Eden

59,99 EUR

Lisää värejä

Ellos Collection - Pellavajakku Suvi

Ellos Collection Pellavajakku Suvi

89,99 EUR

Olet nähnyt 7 / 7 tuotteesta

Still inspired?

Tutustu koko valikoimaamme, jos ihastuit Tine Andrean mallistoon. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.