#In collaboration with Signe Bay

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Signe Bay ja Ellos ovat luoneet yhdessä malliston, joka sisältää pellavasta valmistetut pöytäliinat ja lautasliinat, lautasliinarenkaat ja kukkapilven – kaikki harmonisen ja rauhallista tunnelmaa henkivän talvikattauksen luomiseksi. Mallistossa on kyse siitä yhteenkuuluvuuden tunteesta, jota tuleva sesonki tarjoaa. Anna sen olla yksinkertaista ja helppoa – kutsu talvi sisään kodin kaikkiin nurkkauksiin.

Made by Signe Bay     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#Made by Signe Bay

Signe Bay on valokuvaaja, stailisti ja tanskalainen Creative Director. Hän ylläpitää Instagram-tiliä @signebay, jolla on yli 280 000 seuraajaa. Täällä hän inspiroi sisustus-, kukka-asetelma- ja ruokakuvillaan. Signe on yhteistyössä Elloksen kanssa luonut talvimalliston, joka täydentää sesongin kattauksia. Lisää kattaukseen suosikkiastioitasi – uusia ja vanhoja – ja anna kaiken tulevan hiipiä hitaasti kotiin.

Saan runsaasti inspiraatiota luonnosta sekä vuodenaikojen ja värien vaihtumisesta – tällä mallistolla halusin tuoda lämpöä ja valoa kylmiin ja pimeisiin talvi-iltoihin.

Mallistoni perustuu orgaanisiin muotoihin ja luonnollisiin väreihin. Halusin tuoda luonnon kattaukseen ja luoda rennon ja sydämellisen tunnelman pöydän ympärillä. Ellos on osa monen perheen jokapäiväistä elämää ja erityisiä tilaisuuksia, ja olin niin ylpeä ja innoissani saadessani mahdollisuuden vaikuttaa tunnelmaan ihmisten kodeissa!

SIGNE BAY
#Staycation

Mallisto on juuri sellainen kuin kuvittelin – ja enemmän! Halusin lautasliinarenkaista orgaanisen tuntuisia ja mattapintaisia. Pellavapöytäliinojen ja -lautasliinojen tekstuuri on juuri sitä mitä halusin, täydellinen yhdistelmä pehmeyttä ja karheutta. Kukkapilvi on luonnollinen elementti, joka luo tunnelmallisen ja juhlavan ilmeen kattaukseen. Se on kaikkea käytännöllisyyttä vastaan, ja rakastan sitä, se vain lisää estetiikkaani kattaukseen.

Kuppi/kulho Ally 11 EUR Lautaset Thea Ø 21 cm, 2/pakk. 24 EUR

Jos omistaisin malliston jollekin, se olisi kaikille, jotka haluavat luoda lämpimän ja tunnelmallisen kattauksen juhlatilaisuuksiin ja koota perheen ja ystävät pöydän ympärille. Toivon todella, että he nauttivat mallistosta!

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Olet nähnyt 0 / 1 tuotteesta