#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Linda-Marie Nilsson tekee jälleen yhteistyötä Elloksen kanssa. Linda-Marie on luonut ylellisen ja värikkään mekkomalliston häntä ympäröivien naisten sekä elämän pienten ja suurten hetkien innoittamana. Naiselliset muodot yhdistettynä keveyteen ja yksinkertaisuuteen antavat vaatteille romanttisen ilmeen. Inspiroidu kampanjasta ja shoppaile Linda-Marien mallistoa täällä!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie on ruotsalainen kirjailija ja luovan työn tekijä. Hänen Instagram-tilillään @lindamariie on yli 100 000 seuraajaa. Tilillään hän kannustaa seuraajiaan naisvartaloa koskevilla positiivisilla viesteillä ja jakaa suloisia hetkiä arjestaan. Yhteistyössä Elloksen kanssa Linda-Marie on tuonut lämpöä ja persoonallisuutta ylelliseen ja värikkääseen mekkomallistoon.

Minulle on tärkeää, että vaatteet muotoutuvat niitä kantavan vartalon mukaan, eikä vartalon tarvitse muotoutua vaatteen mukaan. Siksi kaikki mekot ovat joko kokonaan tai osittain joustavia. Niissä ei ole mahdollisesti hankalia tai epämukavia vetoketjuja, vaan ne ovat pehmeitä ja mukavia.

Haluan, että mekot ovat mukana luomassa kultareunusta kaikkiin niihin tilaisuuksiin, joita olemme joutuneet viime aikoina siirtämään, mutta joista saamme nyt taas nauttia! Juhlavista päivistä, kuten ylioppilasjuhlista ja juhannuksesta, mutta myös kaipaamistamme arkisista hetkistä. Kuten treffeistä tai illallisista ystävien kanssa.

Nimesin edellisessä mallistossa kolme mekkoa itseni mukaan, koska halusin kaikkien mekon tilanneiden saavan pienen palan minusta. Siksi on niin hauskaa, että Linda-Marie-mekko on taas mukana! Äitini keskimmäiset nimet ovat Ingela ja Kristina, ja hän on minulle suuri inspiraation lähde ja esikuva. Halusin muistaa myös kolmea muuta naista, jotka inspiroivat minua ja ovat minulle rakkaita – anoppiani Ullaa ja kahta ensimmäistä sosiaalisen median esikuvaani, nykyään myös ystäviäni, Sara Songbirdiä ja Felicia Bergströmiä.

Mekko Linda-Marie
Mekko Linda-Marie 37 EUR
Mekko Felicia 45 EUR
Mekko Felicia
Mekko Felicia 45 EURMade by women

Maksimekko Ulla
Maksimekko Ulla 52 EUR

Made by Linda-Marie

Ellos Collection - Maksimekko Ulla

Ellos Collection Maksimekko Ulla

52 EUR 69,99 EUR −25%
Ellos Collection - Mekko Kristina

Ellos Collection Mekko Kristina

52 EUR 69,99 EUR −25%
Ellos Collection - Mekko Felicia

Ellos Collection Mekko Felicia

45 EUR 59,99 EUR −25%

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Felicia

Ellos Collection Mekko Felicia

45 EUR 59,99 EUR −25%

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Linda-Marie

Ellos Collection Mekko Linda-Marie

37 EUR 49,99 EUR −25%

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Sara

Ellos Collection Mekko Sara

45 EUR 59,99 EUR −25%
Ellos Collection - Mekko Linda-Marie

Ellos Collection Mekko Linda-Marie

37 EUR 49,99 EUR −25%

Lisää värejä

Olet nähnyt 7 / 7 tuotteesta

Still inspired?

Tutustu myös muuhun mekkovalikoimaamme, jos pidit Linda-Marien mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.