#In collaboration with Linda-Marie Nilsson

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Linda-Marie Nilsson tekee jälleen yhteistyötä Elloksen kanssa. Linda-Marie on luonut ylellisen ja värikkään mekkomalliston häntä ympäröivien naisten sekä elämän pienten ja suurten hetkien innoittamana. Naiselliset muodot yhdistettynä keveyteen ja yksinkertaisuuteen antavat vaatteille romanttisen ilmeen. Inspiroidu kampanjasta ja shoppaile Linda-Marien mallistoa täällä!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    



#Made by Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie on ruotsalainen kirjailija ja luovan työn tekijä. Hänen Instagram-tilillään @lindamariie on yli 100 000 seuraajaa. Tilillään hän kannustaa seuraajiaan naisvartaloa koskevilla positiivisilla viesteillä ja jakaa suloisia hetkiä arjestaan. Yhteistyössä Elloksen kanssa Linda-Marie on tuonut lämpöä ja persoonallisuutta ylelliseen ja värikkääseen mekkomallistoon.

Minulle on tärkeää, että vaatteet muotoutuvat niitä kantavan vartalon mukaan, eikä vartalon tarvitse muotoutua vaatteen mukaan. Siksi kaikki mekot ovat joko kokonaan tai osittain joustavia. Niissä ei ole mahdollisesti hankalia tai epämukavia vetoketjuja, vaan ne ovat pehmeitä ja mukavia.

Haluan, että mekot ovat mukana luomassa kultareunusta kaikkiin niihin tilaisuuksiin, joita olemme joutuneet viime aikoina siirtämään, mutta joista saamme nyt taas nauttia! Juhlavista päivistä, kuten ylioppilasjuhlista ja juhannuksesta, mutta myös kaipaamistamme arkisista hetkistä. Kuten treffeistä tai illallisista ystävien kanssa.

Nimesin edellisessä mallistossa kolme mekkoa itseni mukaan, koska halusin kaikkien mekon tilanneiden saavan pienen palan minusta. Siksi on niin hauskaa, että Linda-Marie-mekko on taas mukana! Äitini keskimmäiset nimet ovat Ingela ja Kristina, ja hän on minulle suuri inspiraation lähde ja esikuva. Halusin muistaa myös kolmea muuta naista, jotka inspiroivat minua ja ovat minulle rakkaita – anoppiani Ullaa ja kahta ensimmäistä sosiaalisen median esikuvaani, nykyään myös ystäviäni, Sara Songbirdiä ja Felicia Bergströmiä.




Made by women

Made by Linda-Marie

Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

49,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Korvakoru Linda-Marie

22,99 EUR

Ellos Collection Pitsimekko Frida-Linn

49,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Mekko Melinda

69,99 EUR

Ellos Collection Maximekko Alexandra

89,99 EUR

Ellos Collection Maximekko Evelina

79,99 EUR

+1 väri

Ellos Collection Maximekko Evelina

79,99 EUR

+1 väri

Ellos Shoes Sandaletit Zezze Lace

49,99 EUR

Ellos Collection Mekko Sanna

48 EUR
Alkuperäinen hinta 79,99 EUR

Ellos Collection Mekko Jamie

33 EUR
Alkuperäinen hinta 54,99 EUR

Ellos Shoes Sandaletit Clara

30 EUR
Alkuperäinen hinta 49,99 EUR

Ellos Collection Maximekko Ingrid

45 EUR
Alkuperäinen hinta 89,99 EUR

Olet nähnyt 12 / 12 tuotteesta

Still inspired?

Tutustu myös muuhun mekkovalikoimaamme, jos pidit Linda-Marien mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.

  • Ellos Collection Mekko Liv

    39,99 EUR
  • Ellos Plus collection Mekko Majken

    24 EUR
    Alkuperäinen hinta 39,99 EUR
  • Ellos Plus collection Mekko Linda pellavasekoitetta

    25 EUR
    Alkuperäinen hinta 49,99 EUR
  • Ellos Plus collection Maximekko Cissi

    21 EUR
    Alkuperäinen hinta 34,99 EUR