#In collaboration with Signe Bay

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Ellos ja Johanna Toftby ovat suunnitelleet jälleen yhdessä tyylikkään mekkomalliston, jonka kauniit yksityiskohdat ja naiselliset siluetit luovat kultareunuksen pian koittavaan kesään.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby on bloggaaja, yrittäjä, luovan työn tekijä ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa – ”30 om dagen: en livsresa” ja ”Middag hos mig”. Johanna Toftby on suunnitellut jälleen yhdessä Elloksen kanssa tyylikkäitä mekkoja, jotka sopivat täydellisesti kesän kaikkiin tilaisuuksiin.

@johannatoftby

Minulle oli tärkeintä, että mekot tuntuvat mukavilta ja ovat helppoja käyttää eri tavoin. Ne tulee voida stailata erilaisilla kengillä ja asusteilla niin, että ne sopivat sekä juhlaan että arkeen. Väreihin olen hakenut inspiraatiota keväisestä ja kesäisestä luonnosta. Kaiken tulee tuntua kevyeltä ja ilmavalta, mukavalta ja juhlalliselta – kuin kaunis ja lämmin kesäpäivä!
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Mekko Marta

Ellos Collection Mekko Marta

79,99 EUR
Ellos Collection - Mekko Maj

Ellos Collection Mekko Maj

79,99 EUR
Ellos Collection - Maksimekko Elvira

Ellos Collection Maksimekko Elvira

59,99 EUR
Ellos Collection - Mekko Annica

Ellos Collection Mekko Annica

59,99 EUR
Ellos Collection - Dress Jasmine

Ellos Collection Dress Jasmine

69,99 EUR

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Ester

Ellos Collection Mekko Ester

59,99 EUR
Ellos Collection - Dress Jasmine

Ellos Collection Dress Jasmine

69,99 EUR

Lisää värejä

Olet nähnyt 7 / 7 tuotteesta

Still inspired?

Tutustu myös näihin tuotteisiin, jos pidit Johannan mallistosta. Meiltä löydät aina sesongin upeimmat trendit ja uutuudet.