#In collaboration with Signe Bay

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Johanna Toftby ja Ellos ovat luoneet yhdessä mekkomalliston, jonka mekot sopivat hyvin talveen. Naiselliset linjat yhdistyvät yksinkertaisen tyylikkäisiin leikkauksiin ja tuovat sesongin pukeutumiseen helppoutta ja huolettomuutta.

Made by Johanna Toftby     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    #In collaboration with Signe Bay

Johanna Toftby on bloggaaja, yrittäjä, vaikuttaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa – ”30 om dagen: en livsresa” ja ”Middag hos mig”. Johanna on suunnitellut yhdessä Elloksen kanssa viisi talvista romantiikkaa henkivää mekkoa.

@johannatoftby

Saan inspiraatiota väreistä ja minulla on pieni kartta, jossa on kuvia löytämistäni kauniista väriyhdistelmistä. Kyseessä voi olla tietyn sävyinen vaate, kynsilakka tai kasvi. Siksi minusta tuntui luonnolliselta suunnitella mallisto, jossa on paljon värejä ja kuvioita. Haluan, että mallistosta välittyy leikkisyys ja että se kannustaa rohkeisiin valintoihin.
Made by women

Shop the collaboration

Ellos Collection - Maksimekko Johanna

Ellos Collection Maksimekko Johanna

45 EUR 59,99 EUR −25%

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Lisa-Marie

Ellos Collection Mekko Lisa-Marie

37 EUR 49,99 EUR −25%
Ellos Collection - Mekko Lucy

Ellos Collection Mekko Lucy

37 EUR 49,99 EUR −25%
Ellos Collection - Maksimekko Johanna

Ellos Collection Maksimekko Johanna

45 EUR 59,99 EUR −25%

Lisää värejä

Ellos Collection - Mekko Marilyn

Ellos Collection Mekko Marilyn

34 EUR 44,99 EUR −20%
Ellos Collection - Maksimekko Hanna

Ellos Collection Maksimekko Hanna

45 EUR 59,99 EUR −25%

Olet nähnyt 6 / 6 tuotteesta