#In collaboration with Elin Lannsjö

Osana Made by Women -aloitetta nostamme säännöllisin väliajoin esiin inspiroivia ja luovia naisia kampanjoissamme ja mallistoissamme. Elin Lannsjö ja Ellos ovat yhdessä poimineet muistoja 70-luvun individualismista ja nivoneet ne sesongin ensimmäiseen kevätmallistoon. Romanttiset röyhelöt ja pitkät boho-mekot yhdistetään denimiin, korkeisiin vyötäröihin ja suoriin linjoihin. Inspiroidu kampanjasta ja shoppaile Elinin malliston tuotteita täällä!

Aika ei katoa. Se jättää jälkiä ja viittauksia ja täyttää tyhjän tilan jollakin omalla ja ainutlaatuisella. Olemme yhteistyössä Elin Lannsjön kanssa poimineet muistoja 70-luvun individualismista ja nivoneet ne sesongin ensimmäiseen kevätmallistoon. Rakkausteema näkyy reikäkirjailuissa ja romanttisissa röyhelöissä. Persoonallisuuden, omintakeisuuden ja ilmaisuvoimaisuuden olemme painaneet T-paitoihin, punoneet denimilankoihin ja antaneet sen tuoda väriä pitkiin boho-mekkoihin.

Olemme tuoneet osan 70-lukua 2021-luvulle. Olemme hakeneet inspiraatiota luonnosta sekä boheemista, yksilöllisestä, rennosta ja mukavasta tyylistä ja luoneet kevätmalliston, johon on poimittu 70-luvun muodin parhaat palat. Aika ei katoa. Joten hyödyntäkäämme ajan jättämiä jälkiä ja viittauksia.

Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made by Elin

Elin Lannsjö on stylisti, sisustaja ja kynäniekka. Hänen mallistonsa, sen kaikki röyhelöt ja ohuet kankaat denimistä pehmeisiin luonnonmateriaaleihin, on vanginnut kevään tunnelman jokaiseen kuituun ja jokaiseen lankaan.

A spring collection made by Elin

  70-luvun individualismin ja rakkauden teema. Olen halunnut tuoda suunnittelussani esiin sen, miten ilmaisemme persoonallisuuttamme ja mielipiteitämme yhä enemmän muodin keinoin.

  ELIN LANNSJÖ

  ...

  #Staycation

  Made by Elin Lannsjö     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Kuvioiden, värien ja materiaalien innoittajana on ollut 70-luvun suuri inspiraationlähde – luonto.

  Väljiä hihoja, valkoisia puuvillapaitoja ja reikäkirjailuja. Luonnonmateriaaleja, denimiä ja pitkiä boho-mekkoja, joissa on kauniita kukkakuvioita. Röyhelöitä ja pehmeitä, miellyttäviä värejä.

  Sen ajan suhtautuminen muotiin oli rentoa ja tyylikkäästä, mikä näkyy etenkin ajalle tyypillisessä boheemissa ilmaisussa. Se on innoittanut suunnitteluani.