Pysähtykäämme hetkeksi. Rentoutukaamme. Kiireisessä arjessa haluamme hyödyntää pienet tauot ja omistaa ne itsellemme. Tapasimme Cecilia Blankensin ja hänen lapsensa vangitaksemme juuri tällaisen kiireettömän ja pehmeän hetken.

Viettäessämme paljon aikaa kotona unohdamme helposti pitää taukoja – hetkiä, jotka ovat vain meitä varten, ja jolloin voimme unohtaa kaiken muun.

Kietoutukaamme pehmeisiin kuituihin ja sileään puuvillaan. Pukeutukaamme päästä varpaisiin rennosti ja mukavasti – antakaa meidän olla, mietiskellä ja keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää. Antakaa meidän.

logo mother daughter

”Äiti tietää parhaiten, on tapana sanoa. Ja juuri niin me usein teemmekin. Mutta tyttäreni, jotka ovat 10- ja 12-vuotiaat, tietävät jo niin paljon sellaista mistä minulla ei ollut lapsena aavistustakaan.

He eivät hyväksy mitä tahansa. He eivät yritä miellyttää muita omalla kustannuksellaan. He tietävät oman arvonsa. Äitinä tunnen siitä sekä kiitollisuutta että ylpeyttä. Naisena se antaa minulle toivoa.”


heart

Keskellä arkea olemme me. Se on helppo unohtaa, mutta silloinkin kun tuntuu että kaikki sulautuu yhdeksi, me olemme me. Kaiken keskellä. Me olemme täällä.

Mother & tweenies

    Pehmeät vaatteet ovat kaiken A ja O nyt, kun vietämme paljon aikaa kotona.

    Loungewear & basics