Yhdistämme skandinaavista minimalismia ja japanilaista eleganssia ja saamme japandin – pelkistetyn ja niukkalinjaisen tyylin, jossa on vain muutamia, valikoituja yksityiskohtia. Tyyli on eleetön, riisuttu ja harkittu. Tänä syksynä trendi näkyy etenkin makuuhuoneissa, missä harmoninen tyyli tarjoaa rauhallista tunnelmaa ja hyvät yöunet. Sijaamme vuoteen roosan, pellavan ja mokan värisillä sekä valkoisilla ja ruskeilla tekstiileillä. Sisustuksessa suosimme mm. rottinkia, bambua ja vaaleaa puuta. Vaaleat, tyypilliset skandinaaviset sävyt kohtaavat tumman puun ja mustat siluetit, ja kokonaisuus viimeistellään paperivalaisimilla täydelliseksi tyylien kirjoksi.

Tee tyyli pussilakanoilla

  Pelkistetty skandinaavisuus kohtaa elegantin japanilaisuuden – sisusta vaaleilla, pehmeillä väreillä ja yhdistä niihin huolella valikoituja materiaaleja ja näyttäviä mustia korostussävyjä.

  Tee tyyli päiväpeitteillä

   Shoppaile kaikkia tekstiilejä

    Elisabeth Heier on norjalainen visuaalinen storyteller, valokuvaaja ja stylisti, jonka koti inspiroi päivittäin noin 110 000 seuraajaa Instagramissa. Pyysimme Elisabethia valitsemaan omat suosikkinsa makuuhuoneeseen. Inspiroidu ammattistylististä, joka tietää miten luodaan tunnelma ja tuodaan japandi-tyyli kotiin.

    Japanilaisella ja skandinaavisella muotoilulla on paljon yhteistä. Keskiössä ovat laatu, toiminnallisuus ja kestävät materiaalit. Rakastan minimalistisen tyylin lämpöä ja luonnollisia muotoja ja valitsen ympärilleni vain vähän esineitä, jolloin huoneesta tulee valoisa ja ilmava. Huonekaluja ja esineitä, joita voin käyttää pitkään.

    ELISABETH

    Favourites by Elisabeth Heier