FOUR WINTER HOMES

A styled by edition

Neljä naista tulkitsee Winter Home -teemaa ja sisustaa omannäköisensä talvikodin valikoiduilla Ellos-suosikeilla. Tutustu yhteistyöhön ja saa inspiraatiota omiin huoneisiisi ja kotiisi.

Styled by Kristin Lagerqvist

Ruotsalainen bloggaaja, valokuvaaja ja innoittaja Kristin Lagerqvist jakaa digitaalisissa kanavissaan kauniita kuvia sekä kotoaan että luonnosta. Hän vangitsee kamerallaan herkkiä hetkiä ja vauhdikkaita tuokioita. Täällä on hänen Winter Home -tulkintansa. Lopputulos on syleilevän kutsuva ja tulvillaan melankolista kaipausta.

Panostan tänä talvena luonnolliseen, rauhalliseen & yksinkertaiseen tyyliin. Keskipisteessä on elämä pöydän ympärillä – läheisyys, ihmissuhteista huolehtiminen ja yhteiset hetket.

@krickelin

Favorites by Kristin

  • Ellos Home Pöytäliina Inger

    48 EUR
    Alkuperäinen hinta 80 EUR
  • Ellos Home Lahjapaperi, 10 metriä

    7,99 EUR

    +6 värejä

Styled by Louise Mernee

Louise Mernee asuu Tanskassa ja inspiroi päivittäin yli 90 000 seuraajaa. Hän tarjoaa sesonkien mukaan vaihtuvia inspiraatiokuvia sekä lämpöä ja läheisyyttä henkiviä kauniita tilannekuvia. Täällä on hänen Winter Home -tulkintansa. Hän on luonut pehmeän ja kutsuvan makuuhuoneen itse valitsemillaan suosikeilla.

Viileä skandinaavinen look toimii aina, ja suosin etenkin makuuhuoneessa hillitympiä sävyjä kuin muualla talossa. Luonnonväreihin sekä laadukkaaseen pellavaan ja puuvillaan perustuva sisustus ilahduttaa minua joka päivä.

@_Mernee
Aluslakana Candice pestyä pellavaa 99.99 EUR

Favorites by Louise

  • Ellos Home Poimutusnauhaverhot Daisy samettia, 2/pakk.

    42 EUR
    Alkuperäinen hinta 69,90 EUR
  • ERNST Lyhty kruunukynttilälle

    39,99 EUR
Styled by Didem Özgün

Helsingissä asuva Didem Özgün inspiroi joka päivä yli 20 000 seuraajaa omissa kanavissaan. Hän jakaa kuvia arjestaan, kauniista asetelmista ja inspiroivista yhteistöistä. Täällä on hänen Winter Home -tulkintansa. Didemin itse valitsemat valopistesuosikit tuovat pehmeää rouheutta sisustukseen ja valaisevat kauniisti kodin kaikkia kulmauksia.

Joulukodin rakentaminen on joka vuosi yhtä tunnelmallista. Rauhalliset sekä maanläheiset sävyt ovat kotimme ”henki” riippumatta vuodenajasta. Pienillä yksityiskohdilla saa helposti luotua lisää pehmeyttä, harmoniaa ja valoa sekä sitä kuuluisaa joulun taikaa. Kynttilät luovat tunelmaa pitkin syksyä meidän kodissa ja joulukuussa jokaista ikkunaa koristaa kultainen sähkökynttelikkö. Rakastan erityisesti olohuoneemme upeaa valkoista kakluunia, joka tänä jouluna puetaan yksinkertaisella tuunatulla roikkuvalla kyntteliköllä.

@bydidem
Lampunjalka Harper 230 EUR
Styled by Elisabeth Heier

Norjalainen stylisti ja valokuvaaja Elisabeth Heier inspiroi yli 100 000 seuraajaa omissa digitaalisissa kanavissaan. Hän kertoo kauniita tarinoita arjesta, kodista ja elämän kaikista pienistä hetkistä. Täällä on Elisabethin Winter Home -tulkinta. Elisabethin talvikodissa on panostettu yksityiskohtiin, ja tunnelma on rauhallinen ja pehmeä.

Päivien lyhentyessä ja hämärtyessä keskitytään luomaan tunnelmaa kotiin. Sytytän kynttilät aamukahvia varten, tuon vihreitä oksia sisälle ja nautin aamun kirkkaasta valosta. Elloksen talvikampanjaan on koottu suosikkituotteita, joilla on helppo luoda viihtyisää ja suloista tunnelmaa kotiin.

@elisabeth_heier
Maljakko Long small 51.99 EUR

Favorites by Elisabeth