Trendit tulevat ja menevät. Silloin tällöin niistä välittyy jotain, jonka et ehkä tiennyt olevan olemassa. Säännöllisin väliajoin ne antavat meille mahdollisuuden löytää jotain uutta. Jotain, joka kestää pitkään, ja josta et voi oikein päästää irti.

Denimin yhdistäminen denimiin on ehkä yksi sellainen trendi. Se on asettunut sydämiimme, emmekä ole valmiita päästämään siitä irti.

Denim on denim jatkuu sesongista toiseen, eikä SS 2021 ole poikkeus.

Höllentäkäämme kiristäviä malleja, kiristäkäämme väljiä malleja ja sopeuttakaamme istuvuus omien vartaloidemme mukaan.

Selected pieces

  Keväällä näemme paljon Preppy-tyyliä, joka on naisellista ja harkitun huoletonta. Tyylikkäät röyhelöyksityiskohdat luovat tyylin, ja kyllä ​​– voimme ehdottomasti ajatella haluavamme enemmän tätä.

  Trendit eivät oikeastaan ole muuta kuin tausta omalle, persoonalliselle tyylille.

  Monille uusi toimisto on keittiön pöytä, ja joskus – rehellisesti sanottuna – sänky. Niinpä uusi työasu voi olla rento, helppo ja mukava. Anna asun olla vapaa ja pelkistetty. Anna asun olla yksinkertainen ja myötäillä liikkeitäsi ja ajatuksiasi.

  Ei ole sääntöjä eikä oikeastaan mitään muutakaan, mikä määrittelee mikä on oikein ja mikä väärin.

  Kotitoimistolla on etunsa, mutta se voi usein vaikeuttaa työn ja yksityiselämän rajaamista. Älä unohda pitää taukoja, lopeta työt hetkeksi ja vain hengittele.

  Trendit eivät ole muuta, mitään muuta, kuin tausta omalle persoonalliselle tyylille. Säännöllisin väliajoin ne muodostavat kokonaisen melodian, joka värittää ja muotoilee. Loppujen lopuksi perusasiat ovat elämässä niitä, mitkä tekevät kaikesta sen, mitä se on. Joten hyräillään joskus jotain uutta, löydetään yhteinen sävel, jonka olemassaolosta emme tienneet. Koska tiedämme, että se millä on merkitystä, on kaikki se, mikä näyttää olevan melko tavanomaista.

  Täydellinen istuvuus on se, joka antaa vartalon olla. Juuri sellaisena kuin se on.

  THE PERFECT FIT MEASURED BY OUR OWN STANDARDS | #equallycomfortable | #equallywomen | #equallyellos

  View all denim