Pihatiellä narskuva sora. Pehmeä tuuli, joka lennättää lehtiä ilmaan. Muisto viileän meri-ilman tunnusta iholla. Uuden, yhteistyössä Elsa Billgrenin kanssa toteutetun kampanjamme keskiössä ovat kesäkodit ja mansikkapaikat. Tänä kesänä sisustamme lomakodin harmonisin värein, rentouttavin keitain ja luonnonläheisin piilopaikoin. Yhdistämme uutta ja vintagea ja suosimme persoonallisia ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.
Korit Balie, 2 kpl 249 EUR
Emelie poimutusnauhaverhot, 2/pakk.
Emelie poimutusnauhaverhot, 2/pakk. 49.99 EUR

Ennen lomaa haluamme huolehtia kesäkodista, omasta mansikkapaikastamme. Sisusta retroromanttisesti ja anna harmonisten värien, pehmeiden yksityiskohtien ja luonnonläheisten yksityiskohtien luoda rentouttava tunnelma.

Tuolit Alor, 2/pakk. 280 EUR

Decorate the summerhouse

  • Ellos Home Lattiaruukku Agnes korkeus 43 cm

    144 EUR 179,99 EUR
  • Ellos Home Emelie poimutusnauhaverhot, 2/pakk.

    49,99 EUR

Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Made By Elsa

Bloggaaja, TV-juontaja ja kirjailija Elsa Billgren on kerännyt kampanjan yhteydessä vintagekankaita ja lanseeraa nyt huolella valikoituja pöytäliinoja ja lautasliinoja. Hyödyntämällä jo olemassa olevia resursseja Elsa on luonut tuotteita, jotka henkivät rentoa, kesäistä retroromantiikkaa. Haluamme hyödyntää ympäristöämme ja sitä mitä meillä jo on. Tule kanssamme Elsan kesäkotiin Gotlantiin ja virittäydy kesätunnelmaan.

Kuppi/kulho Ally 11 EUR Lasipurkki, keskikokoinen 26.99 EUR

Minulle oli alusta asti selvää, että kaikkien tekstiilien tulee olla vintagea. Saatavilla on niin paljon upeita aarteita. Haluan hyödyntää niitä ja kannustaa muitakin tekemään niin.

ELSA BILLGREN
Kuppi/kulho Ally 11 EUR

Nämä kankaat saavat kulkea perintönä, mikä on omalla tavallaan kaunista. Ne saavat uuden kodin ja ovat osa uutta tarinaa. Näen jo mielessäni kaikki tulevat aamiaiset ja lounaat. Sillä sitähän vintage on. Tarinoita.

ELSA BILLGREN
#Equally Women

Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Tyynynpäällinen Candice, pestyä pellavaa 13 EUR

Minun mansikkapaikkani on Gotlannissa, sillä kesäkotimme on siellä. Karua maisemaa halkovat rehevät puutarhat, ilma on kirkasta ja meri kulman takana. Siellä minä viihdyn.

ELSA BILLGREN
Emelie poimutusnauhaverhot, 2/pakk.
Emelie poimutusnauhaverhot, 2/pakk. 49.99 EUR