Pihatiellä narskuva sora. Pehmeä tuuli, joka lennättää lehtiä ilmaan. Muisto viileän meri-ilman tunnusta iholla. Uuden, yhteistyössä Elsa Billgrenin kanssa toteutetun kampanjamme keskiössä ovat kesäkodit ja mansikkapaikat. Tänä kesänä sisustamme lomakodin harmonisin värein, rentouttavin keitain ja luonnonläheisin piilopaikoin. Yhdistämme uutta ja vintagea ja suosimme persoonallisia ja ainutlaatuisia yksityiskohtia.

Ennen lomaa haluamme huolehtia kesäkodista, omasta mansikkapaikastamme. Sisusta retroromanttisesti ja anna harmonisten värien, pehmeiden yksityiskohtien ja luonnonläheisten yksityiskohtien luoda rentouttava tunnelma.

Decorate the summerhouse

  Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Made By Elsa

  Bloggaaja, TV-juontaja ja kirjailija Elsa Billgren on kerännyt kampanjan yhteydessä vintagekankaita ja lanseeraa nyt huolella valikoituja pöytäliinoja ja lautasliinoja. Hyödyntämällä jo olemassa olevia resursseja Elsa on luonut tuotteita, jotka henkivät rentoa, kesäistä retroromantiikkaa. Haluamme hyödyntää ympäristöämme ja sitä mitä meillä jo on. Tule kanssamme Elsan kesäkotiin Gotlantiin ja virittäydy kesätunnelmaan.

  Minulle oli alusta asti selvää, että kaikkien tekstiilien tulee olla vintagea. Saatavilla on niin paljon upeita aarteita. Haluan hyödyntää niitä ja kannustaa muitakin tekemään niin.

  Nämä kankaat saavat kulkea perintönä, mikä on omalla tavallaan kaunista. Ne saavat uuden kodin ja ovat osa uutta tarinaa. Näen jo mielessäni kaikki tulevat aamiaiset ja lounaat. Sillä sitähän vintage on. Tarinoita.

  #Equally Women

  Made by Elsa Billgren     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

  Minun mansikkapaikkani on Gotlannissa, sillä kesäkotimme on siellä. Karua maisemaa halkovat rehevät puutarhat, ilma on kirkasta ja meri kulman takana. Siellä minä viihdyn.