Säästät toimituskulut* - kun tilaat vähintään 59 EUR

Ihmiset ovat aina rauhoittuneet ja palautuneet luonnossa, ja juuri nyt se on tärkeämpää kuin koskaan. Uudessa normaaliarjessa tapaamme toisiamme usein ulkona ja arvostamme luontoa yhä enemmän. Silloin on tärkeää pukeutua oikein – riippumatta siitä lähdetkö metsään kävelemään, retkeilemään vai vaeltamaan. Áhkká-tuotemerkillä on laadukas valikoima. Vaatteet on sovitettu luonnon rytmiin ja suunniteltu puettavaksi kerroksittain lämmön säilyttämiseksi ja kosteuden pois siirtämiseksi. Toiminnallisuus on merkin vahvuus, ja me tarvitsemme juuri sitä. Luonto on vaativa ja haastava eikä taivu edessämme. Kohtelemalla luontoa kunnioittavasti saamme palkkioksi voittamattoman, rauhallisen ja harmonisen olon.

Vaelluksella nautit luonnosta ja harjoitat sekä kehoa että mieltä. Vaeltaessasi keskityt käsillä olevaan hetkeen – ja siihen kannattaakin pyrkiä nopeassa ja muuttuvassa maailmassamme.

Áhkká Bottoms

Mukavuus ja liikkumavapaus ovat tärkeitä onnistuneen luontoelämyksen saavuttamiseksi. Valitse alaosa omien tarpeidesi mukaan.

  Áhkká Outerwear

  Valitse veden- ja tuulenkestävät päällysvaatteet tehdäksesi luontoelämyksestäsi parhaan mahdollisen.

   Suosi kerrospukeutumista. Silloin vaatteita on helppo riisua tai lisätä sään mukaan. Áhkká-vaatteet ovat käteviä, toiminnallisia ja mukavia. Meidän luontokokemuksemme ovat sinun vahvuutesi.

   Áhkká Tops

   Pukeudu hengittäviin, kosteutta siirtäviin ja lämmön säilyttäviin yläosiin.