Agnes Cecilian syksyn kenkämallisto on täällä. Voimakkain trendi ovat paksupohjaiset nilkkurit, mutta muodissa ovat myös korkeat saappaat ja mukavat tennarit. Ja tietenkin korot! Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että malliston esittelee vaikuttaja ja bloggaaja Elin Lannsjö. Elinillä on varma tyylitaju, ja hän antaa sinulle korvaamattomia vinkkejä syksyn kenkien tyylikkääseen stailaamiseen.

Harvat kengät pystyvät kohottamaan useita eri lookeja, mutta tämä on juuri sellainen malli. Lämpiminä syysiltoina yhdistän ne lyhyeen nahkahameeseen, muhkeaan neulepuseroon ja paljaisiin sääriin. Ne näyttävät hyvältä myös räätälöidyn pukutyylin kanssa – jakun, tiukan poolon ja huoliteltujen housujen kanssa. Lahkeet jätän mielelläni huolettomasti kenkien sisään. Voit myös solmia kengännauhat housunlahkeiden ympärille korostaaksesi vaikutelmaa!

Elin Lannsjö

Valikoidut Nilkkurit & Tennarit

    Korkeat korot kohottavat asun kuin asun ilmettä ja luovat selkeän ja kauniin siluetin. Yhdistä korot korkeavyötäröisiin farkkuihin tai pliseerattuun midihameeseen. Vinkki! Saat jännittävän lisän lisäämällä kauniisiin korkokenkiin leveän nilkkaketjun.

    Elin Lannsjö

    Shoppaile koko malliston tuotteita