Staycation Tyynyliina Embraced ekologista puuvillaperkaalia

19,99 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Tyynyliina Embraced ekologista puuvillaperkaalia Koko

Varastossa:  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: Valkoinen/musta

Tyynyliinat / Staycation

Tyynyliina ekologisesta kampapuuvillasta valmistettua perkaalia. Langantiheys 200 tc. Paksu kirjailtu tikkaus ympäriinsä ja solmimisnauhat alareunassa. Kaksi kokoa: 50x60 cm tai 50x90 cm. Toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa kangaspussissa. Pussia voi käyttää myös myöhemmin.
Puuvillaperkaali kudotaan erittäin ohuista kammatuista langoista, jolloin pinnasta tulee sileä, viileä sekä vastustamattoman pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten.
Tyynyliina on osa Staycation by Ellos Home -mallistoa, jonka tuotteilla luot rentoa ja ylellistä hotellitunnelmaa kotiin. Mallistossa on laadukkaita sisustustuotteita kodin kaikkiin huoneisiin. Arjen ylellisyyttä ja huolella työstettyjä yksityiskohtia!

GOTS-sertifioitu, CU 847472 . Tuote on ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

  • Esitys: Perkaalia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1570375-01-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää