Staycation Pussilakanasetti Awesome puuvillasatiinia, 2 tai 3 osaa

99,99 EUR Arvosana 4 / 5 ( 1 )

Pussilakanasetti Awesome puuvillasatiinia, 2 tai 3 osaa Koko

toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: White mdf/ metal

Pussilakanasetit / Staycation

Jakardikudottu pussilakanasetti ekologista puuvillasatiinia. Kangasmerkki ja kirjailtu kilpikonna. Langantiheys 300 tc. Pussilakanan alaosassa on 35 cm:n piilotasku, joka pitää peiton paikoillaan. Ei kädenaukkoja. Tyynyliinassa 3 cm:n reunus ja kaksinkertainen farkkusauma ympäriinsä. Pussilakanasetti toimitetaan samasta materiaalista valmistetussa kangaspussissa. Pussia voi käyttää myös myöhemmin. Satiini on kudontatekniikka, jolla kankaaseen saadaan kaunis hohto ja pehmeä, sileä tuntu. Kangas tuntuu viileältä ja miellyttävältä ihoa vasten ja on sekä myötäilevää että helppohoitoista.
2-osainen setti: 1 pussilakana 150x210 cm ja 1 tyynyliina 50x60 cm + 3 cm:n reunus.
3-osainen setti: 1 pussilakana 220x220 cm ja 2 tyynyliinaa 50x60 cm + 3 cm:n reunus.

Pussilakanasetti on osa Staycation by Ellos Home -mallistoa, jonka tuotteilla luot rentoa ja ylellistä hotellitunnelmaa kotiin. Mallistossa on laadukkaita sisustustuotteita kodin kaikkiin huoneisiin. Arjen ylellisyyttä ja huolella työstettyjä yksityiskohtia!

Tuote on GOTS-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti. Tuotteen ympäristövaikutukset ovat pienemmät kuin tavanomaisesti tuotettujen tuotteiden.
Lisenssinumero: 1629

Tuote on sertifioitu STANDARD 100 by OEKO-TEX® -standardin mukaisesti. Sertifiointi takaa, että tuote on testattu eikä sisällä terveydelle ja ympäristölle haitallisia aineita.
Lisenssinumero & testauslaitos: 2011PK0073 AITEX

  • Esitys: Satiinia
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1592774-03-79

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 4.0 keskiarvo 5