Kuulokkeet & headsetit / Sony

Sony WF-XB700 -kuulokkeiden täydellinen langaton vapaus yhdistyy huomiota herättävään ulkoasuun. Ergonomisen muotoilun ansiosta niitä on mukava käyttää tunnista toiseen

Kätevän latauskotelon ansiosta kuunteluaika on jopa 18 tuntia. Onko sinulla kiire? 10 minuutin pikalatauksella saat jopa 60 minuuttia musiikin toistoaikaa.

- Hyvä istuvuus Tri-hold-rakenteen ansiosta
- Vedenpitävät kuulokkeet päivittäiseen käyttöön
- Vakaa ja luotettava Bluetooth-liitäntä
- Helposti kannettava, suojattu ja riittävän tehokas
- Pitkä akunkesto ja pikalataus
- Helppokäyttöiset painikkeet
- Tukee äänikomentoja

Ergonomisesti muotoillut WF-XB700-nappikuulokkeet istuvat hyvin, koska ne tukeutuvat korvassa kolmeen pisteeseen.
IPX4-luokitus takaa, etteivät roiskeet ja hiki pysäytä kuulokkeita - voit siis rauhassa liikkua musiikin tahdissa.

Bluetooth-siru välittää ääntä vasempaan ja oikeaan korvaan samanaikaisesti, ja optimoitu antennin muotoilu varmistaa vakaan yhteyden ja erinomaisen kuuntelukokemuksen. Pienen latenssin ansiosta myös katselu on miellyttävää.

Kompakti latauskotelo sekä suojaa WF-XB700-nappikuulokkeitasi että antaa niille virtaa tien päällä. Kotelo pitää akun täynnä pidempään, joten voit nauttia musiikista jopa 18 tuntia.

WF-XB700-kuulokkeiden painikkeilla voi aloittaa ja lopettaa toiston, selata kappaleita sekä säätää äänenvoimakkuutta. Niillä on myös helppo käyttää älypuhelimen äänikomentoja sekä soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita.
Saat älypuhelimesi äänikomennot käyttöön yhdellä painikkeen painalluksella ajo-ohjeita, musiikin kuuntelua ja yhteydenpitoa varten.
Kiinteän mikrofonin ansiosta näppärät handsfree-puhelut hoituvat helposti. Sinun ei tarvitse edes ottaa puhelinta pois taskustasi.

Tuotenumero: 1628887

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu