Televisiot / Sony

Kompakti yksikkö toistaa kaiken.

Isot yllätykset piilevät pienissä yksityiskohdissa. Voit käyttää useita toistomuotoja, kuten DVD-levyjä ja tietokoneeseen tai muistikortille tallennettuja videoita.Laadukas DVD-kuva ja ääni, pieni koko

Tämä DVD-soitin sopii pienen kokonsa ansiosta täydellisesti keittiöön tai makuuhuoneeseen. Se toistaa useaa muotoa tukevia elokuvia, musiikkia ja valokuvia sekä muistitikulle tai kannettavaan tallennettua sisältöä USB-liitännän kautta.
Vapauta digielokuvat ja musiikki

Uppoudu elokuva- ja musiikkikokoelmaasi ja nauti vanhoista suosikeista USB-liitännän avulla suurelta ruudulta tilaäänen kera. Katsele elokuvakokoelmaasi nopeasti kytkemällä kannettava tai siirtämällä tiedostot muistikortille.

Toista USB-laitteelle tallennettuja elokuvia, musiikkia ja valokuvia. Voit toistaa sisältöä suoraan USB-muistista ja katsella elokuvia, valokuvia ja diaesityksiä sekä kuunnella musiikkia.

Toistaa useita eri formaatteja
Usean muodon tuki: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (myös 8 cm:n DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC ja Linear PCM.

Valitse nopea tai hidas toisto äänen kanssa
Voit toistaa elokuvien ääntä ja kuvaa noin 1,5 kertaa normaalia nopeammin. Voit myös hidastaa, kun haluat tarkastella esimerkiksi urheilutilannetta.

Muistaa jopa kuuden DVD-levyn keskeytyskohdat
Jatka katselua täsmälleen siitä, mihin viimeksi jäit. Tämä soitin muistaa jopa kuuden viimeksi toistetun levyn keskeytyskohdat.

Luo oma diaesitys taustamusiikilla
Katsele kuviasi diaesityksenä valitsemasi musiikin soidessa taustalla.

Säädä soitinta ja televisiota samalla kaukosäätimellä
DVD-kauko-ohjaimella voit aloittaa katselun tai toiston sekä säätää soittimen ja television asetuksia, kuten virrankytkentää, kanavia ja äänenvoimakkuutta.

Tuotenumero: 1035747-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Näytä 1 arvostelut

Arvostelujen 5.0 keskiarvo 5