Suihku & kylpy / Sol de Janeiro

Kosteuttava suihkugeeli, jossa on täyteläinen koostumus ja joka vaahtoaa ylellisesti. Voidaan käyttää myös partavaahtona. Sisältää CocoSugar-yhdistelmän ravitsevaa kookosöljyä ja fermentoitua sokeria, joka kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti. Ihastuttava Cheirosa '39 -tuoksu huokuu nuorien ja vihreiden kookospähkinöiden, trooppisen orkidean ja paahdetun praliinin vivahteita.

Tuoksu
Brasiliassa kookospähkinät ovat nuoria ja vihreitä. Coco Cabana Body Cleanser -suihkugeelin lumoava kookoskerman tuoksu on peräisin houkuttelevista brasilialaisista kookospähkinöistä. Yhdessä trooppisen orkidean ja paahdetun praliinin lämmön kanssa tuoksukokemus on monitahoinen ja odottamaton. Et ole koskaan kokenut tällaista kookoksen tuoksua!
Ensituoksu: kookoskerma
Sydäntuoksu: lämmin vanilja, trooppinen orkidea
Pohjatuoksu: täyteläinen santelipuu, paahdettu praliini

Tärkeimmät ainesosat:
- CocoSugar Blend: Luonnollinen kosteuttaja ja erittäin ravitseva. Fermentoitu sokeri sitoo kosteutta ilmasta heti iholle päästyään.
- Kookosöljy: Ravitseva kookosöljy sulautuu ihoon ja pehmentää ja kosteuttaa.
- Cupuaçu-voi: Amazonin alueen vastine shea-voille sisältää runsaasti rasvahappoja, fytosteroleja ja polyfenoleja, jotka palauttavat ihon kimmoisuutta.
- Acai-öljy: Runsaasti antioksidantteja sisältävä superhedelmä, joka pitää ihon terveenä ja nuorekkaana.

Tuotenumero: 1626349

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu