Vartalovoiteet / Sol de Janeiro

Valikoimamme kosteuttavin vartalovoide tekee ihosta sileän ja pehmeän. Brasilialaisessa ihonhoidossa tavoitellaan vastustamatonta pehmeyttä ja sileyttä. Tässä tehokkaasti kosteuttavassa vartalovoiteessa on kaikkea mitä iho tarvitsee. Coco Cabana Cream pehmentää ja kosteuttaa kuivintakin ihoa tehokkaasti ja pitkään, sillä Coco Sugar Blend -yhdisteemme kosteuttava vaikutus kestää jopa 72 tuntia. Coco Cabana Cream -voiteen ihastuttava Cheirosa '39 -tuoksu huokuu nuorista vihreistä kookospähkinöistä saatavan kookoskerman, trooppisen orkidean ja paahdetun praliinin vivahteita.

Tuoksunuotit:
Ensituoksu: kookoskerma
Sydäntuoksu: lämmin vanilja, trooppinen orkidea
Pohjatuoksu: täyteläinen santelipuu, paahdettu praliini

Keskeiset ainesosat:
Ravitseva kookosöljy ja fermentoitu sokeri Coco Sugar Blend -yhdisteenä, jonka kosteuttava vaikutus kestää jopa 72 tuntia.

Kookosöljy: Brasilialaisessa vartalonhoidossa on nautittu tästä täyteläisestä öljystä jo vuosisatojen ajan. Se pehmentää, rauhoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa.
Fermentoitu sokeri: Luonnollinen kosteuttava ainesosa, açúcar, sitoo ilmasta kosteutta, joka imeytyy ihoon välittömästi, kun tuotetta levitetään iholle. Fermentoituna sokeri on tiivistetyssä muodossa, mikä tehostaa sen hoitavia ominaisuuksia entisestäänkin.
Cupuaçu-voi: Amazonin alueen vastine shea-voille sisältää runsaasti rasvahappoja, fytosteroleja ja polyfenoleja. Se sitoo kosteutta ja palauttaa ihon elastisuuden.

Tuotenumero: 1626352

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu