Vartalovoiteet / Sol de Janeiro

Vår mest återfuktande kroppskräm för en len och mjuk hud. I Brasilien älskar man när huden är mjuk, len och oemotståndlig. Denna kroppskräm är fylld av fukt och ger din hud allt den behöver. Vår fantastiska Coco Cabana Cream mjukar upp och återfuktar även den torraste huden på både ett effektivt och långvarigt sätt då vår Coco Sugar Blend ger upp till 72 timmars återfuktning. Coco Cabana Cream doftar ljuvligt av Cheirosa '39 med en kokosdoft inspirerad av kokoskrämen från unga, gröna kokosnötter, tropisk orkidé och rostad pralin.

Doftnoter:
Topp: kokoskräm
Hjärta: varm vanilj, tropisk orkidé
Bas: krämig sandelträ, rostad pralin

Nyckelingridenser:
Näringsgivande kokosolja och fermenterat socker från vår Coco Sugar Blend som ger upp till 72 timmars återfuktning.

Kokosolja: Kroppsälskare i Brasilien har njutit av denna rika olja i århundraden. Den mjukar upp, lugnar samt ger näring och fukt.
Fermenterat socker: En naturlig fuktgivare, açúcar, som drar till sig fukt ifrån luften och när den appliceras absorberas den omedelbart av huden. Vårt socker är fermenterat vilket innebär att det är ännu mer koncentrerat och ännu rikare på kroppsälskande egenskaper.
Cupuaçu butter: Amazonas svar på sheasmör fyllt av fettsyror, fytosteroler och polyfenoler. Denna ingrediens låser in fukt och återställer hudens elasticitet.

Tuotenumero: 1626352

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu