Satisfyer Pro G-Spot Air Pulse Stimulator

49,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

2 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää – Väri: White mdf/ metal

Seksilelut / Satisfyer

Pro G-Spot Air Pulse Stimulator stimuloi klitorista paineaaltojen avulla ilman suoraa ihokosketusta ja tarjoaa syvemmän stimulaation, joka johtaa useisiin orgasmeihin. Ergonomisen muodon ja silkinpehmeän silikonipäällisen ansiosta Pro G-Spot sopii täydellisesti käteen. Joustava, elegantisti muotoiltu varsi sopii taitavasti muotoihisi ja etsii G-pisteesi suurella kärjellään, jonka sisällä on tehokas moottori. Tyydyttävän valikoiman 3 värähtelyvoimakkuutta ja 7 rytmiä antavat sinulle syvän emätinvärinän. Samalla klitoriskiihotin hyväilee klitorista aistillisella paineaaltojen stimulaatiolla. Pyöreä silikonirengas ympäröi klitoristasi, ja vie sinut kontaktittomaan kliimaksiin. Tämä antaa sinulle samanlaisen tunteen kuin oraalinen stimulaatio: nopea vaihtaminen imun ja paineen välillä: 11 paineaallon voimakkuutta. Käytät vain intuitiivisia ohjaimia vaihtaaksesi ylös ja alas asetusten välillä. Kolmas painike ohjaa värähtelyasetuksia, mikä mahdollistaa loputtoman yhdistelmän asetuksia. Satisfyer Pro G-Spot on myös erittäin hiljainen. Vedenpitävän viimeistelyn ansiosta sitä voi käyttää kylpyammeessa ja suihkussa.

Materiaali ja hoito-ohje
Tämän Satisfyer-mallin vaihdettava ja ihoystävällinen silikonisuojus on kätevä ja pyöreä. Vie nautintosi vieläkin pidemmälle käyttämällä vesipohjaista liukuvoidetta.
Satisfyer Pro G-Spot Rabbitin integroitu ladattava akku tarjoaa ympäristöystävällisen latauksen. Mikäli haluat ladata vibraattorin tavallisesta sähköpistokkeesta, liitä mukana toimitettava USB-kaapeli 5 V:n pistokkeeseen. Ihoystävällinen silikoni on erittäin helppo puhdistaa. Pese vibraattori miedolla saippuavedellä. Päällinen on myös helppo irrottaa. Desinfioi lopuksi erotiikkavälineille tarkoitetulla antibakteerisella puhdistusaineella hyvän hygienian ylläpitämiseksi.

- Paineaallot ja värähtelyt
- Erilliset ohjattavat säädöt
- 2 tehokasta moottoria. Vesitiivis
- Ladattava. Mukana USB-latauskaapeli

Tuotenumero: 1624445

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää