Älypuhelimet / Samsung

Samsung Galaxy A32 5G - sensaatio

Samsung Galaxy A32 5G -puhelimen myötä saat matkapuhelimen, jossa on quad-kamera, joka tallentaa suuret ja pienet hetket ja yksityiskohdat ultralaajakulmalinssillä ja makrolinssillä. Frame Booster ja AI-pohjainen Game Booster tarjoaa tavallisesta poikkeavan pelielämyksen, ja saat tehokkaan akun, joka pysyy menossa mukana koko päivän. 5G-tuen ansiosta voit suoratoistaa, pelata ja jakaa maksiminopeudella ilman viiveitä. Galaxy A32 5G -puhelimessa on suuri 6,5":n näyttö HD+-resoluutiolla, ja saatavana on neljä hienoa väriä.

A niin kuin Awsome, Action ja Android
Galaxy A -sarjassa on monien haluamia innovaatioita, suorituskykyä ja muotoilua useimmille sopivaan hintaan. Ne ovat ominaisuuksiltaan aivan S- ja Note-sarjojen lippulaivamallien alapuolella. Niissä on Android, joka voidaan suunnitella omien tarpeidesi mukaan ja varmistaa turvallisen valinnan sekä vapauden ja avoimuuden.

Yhteistä kaikille A-sarjan matkapuhelimille on Infinity-displayer, kameralinssit valmiina sekä toimintaan että yksityiskohtiin, laadukkaat osat kauttaaltaan ja tehokkaat akut, jotka pysyvät mukanasi pitkään ja pikalatauksen ansiosta olet taas pian tien päällä. Valittavana on monta Galaxy A -puhelinta, joista löytyy jokaiselle sopiva!

Nopeampi elämys
Astu huomiseen 5G-tekniikan¹ myötä - Galaxy A32 5G avaa mahdollisuuksia suoratoistoon, pelaamiseen ja jakamiseen vaikuttavalla nopeudella.

Viihdettä uudella tasolla
Koe pelimaailma Frame Boosterilla, joka lisää kuvia kuvien väliin ja tekee pelielämyksestä joustavamman. 5G-nopeuksilla voit pelata verkkopelejä, suoratoistaa elokuvia tai katsoa live-urheilua ilman viiveitä tai pitkiä latausaikoja.

Akku, joka pysyy tahdissasi
Sinulla on kontrolli. Tehokkaan 5000 mAh²:n avulla teet mitä haluat, milloin tahansa haluat - ja pitkään. Pikalatauksen ansiosta olet taas pian menossa, kun akku kaipaa lataamista.

Näkyvyyttä ilman tuntuvuutta
Galaxy A32 5G -puhelimessa kamerat ovat integroidumpia ja vievät vähemmän tilaa, mikä tuntuu hyvältä sekä taskussa että kädessä. Hieno muotoilu on saatavana neljässä värissä - Violet, Blue, White ja Black.

Vangitse maailma siten kuin haluat
Neljä upeaa kameraa vangitsevat hetket, jotka haluat tallentaa. Ultraleveä kamera antaa sinun saada mukaan kaiken, mitä näet ja makrokamera tarkentaa ja korostaa vaikuttavia yksityiskohtia. 48 MP:n pääkameralla otat kristallinkirkkaita kuvia, jotka todella erottuvat. Syvyyskameran ansiosta voit tarkentaa täysin aiheeseen.

Täydellinen kontrolli One UI:n avulla
Saa enemmän tehtyä kerralla. Käsittele sovelluksia ja ohjelmia helposti ja kätevästi käyttäjäystävällisen ja saumattoman muotoilun ansiosta.

Ääni, joka herättää tunteita
Ääni ei ole koskaan kuulostanut paremmalta. Saa enemmän irti elokuvista ja peleistä surround-äänen avulla Dolby Atmosin kautta. Kuule enemmän kaikesta musiikissa ja tunne jokainen ääni.

Samsung Knox tuo turvallisuutta
Galaxy A32 -puhelimessa on Samsung Knox, joka suojaa arvokkaita ja henkilökohtaisia muistojasi. Kaikkia videoita, kuvia, tiedostoja ja dataa. Turvallisuus on integroitu monessa kerroksessa - laitteistosta ohjelmistoon - jotta vain sinä pääset käsiksi siihen, mikä on sinun.

Samsung Pay
Galaxyn Samsung Payn ansiosta voit jättää tavallisen lompakkosi kotiin. Samsung Pay on maksutoiminto, joka toimii lähes kaikissa korttipäätteissä koko maassa. Valtuuta ostokset sormenjäljelläsi ja pidä puhelinta korttipäätettä vasten - niin yksinkertaista se on.

Seuraavan kerran, kun lähdet ostoksille tai käyt kaupasta maitopurkin, voit jättää lompakon kotiin ja laittaa vain Samsung Galaxyn taskuun. Katso ehdot kokonaisuudessaan osoitteesta samsung.se/pay.

Pakkauksessa:
Samsung Galaxy A32 5G
Latauslaite ja johto
Neula SIM-kortin poistamiseen
Pikaopas

Tuotetiedot:
SAR-arvo: 0,333 W/kg (pää), 2.7 W/kg (raaja), 1.081 W/kg (keho)
Tekniikka: WCDMA (UMTS) / GSM 5G
Käyttöjärjestelmä: Android 11
SIM-kortti: Nano-SIM
SIM-korttien määrä: Dual-SIM
Liitäntätyyppi: USB Type-C - 24 pin USB-C
Kuulokeliitäntä: minikuulokeliitäntä 3,5 mm

Tuotenumero: 1642775

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu