Älypuhelimet / Samsung

Uuden sukupolven Galaxy on täällä. Samsung esittelee Galaxy-sarjan kymmenvuotisjuhlan kunniaksi Galaxy S10+ -puhelimen. Koko etupuolen kattava SuperAMOLED-tyyppinen 6,4" Quad HD -näyttö, näyttöön sijoitettu sormenjälkitunnistin, kolme takakameraa, kaksi etukameraa ja runsaasti muistikapasiteettia. Langattoman latauksen lisäksi Galaxy S10+ -puhelimen langaton jakotoiminto antaa mahdollisuuden jakaa virtaa toisille laitteille. Sisältää myös ominaisuudet, jotka ovat nykyään itsestäänselviä Galaxy-asiakkaalle: IP68-vesitiiviys ja älykäs maksutoiminto Samsung Pay.

Infinity-O-näyttö
Galaxy S10 Plus asettaa uudet standardit muotoilulle ja toiminnallisuudelle kaarevalla 6,4:n tuuman Buet AMOLED -näytöllään, jossa on Quad HD+ -resoluutio (3040 x 1440p) ja joka kattaa lähes koko etupuolen. Samsungin Infinity-O-näytössä etukamera on integroitu pieneen aukkoon näytön yläkulmassa, jotta saat mahdollisimman paljon irti sisällöstä. Edistyneen valmistusteknologian ansiosta näyttö tarjoaa realistiset värit, jotka antavat eloa kuvillesi. Lisäksi näytön energiankulutus on alhainen.

Kamerat
Ota upeita kuvia 12 MP:n kolmoiskameralla, jossa on Dual Pixel -teknologia, kaksi aukkoasetusta ja 10x digitaalinen zoom. Voit myös kuvata videoita laadukkaalla 4K-resoluutiolla, 60 kuvaa sekunnissa. Kaksi 16 MP:n etukameraa auttaa saamaan kaiken irti selfiekuvista.

Tuotenumero: 1558867

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää