Älypuhelimet / Samsung

Kestävä älypuhelin vaativiin olosuhteisiin
Galaxy XCover 4S on Galaxy Xcover 4 -mallin päivitetty versio. Vakaa matkapuhelin, jossa iso HD-näyttö ja toimiva muotoilu - laite tuntuu mukavalta kädessä ja siitä saa hyvän otteen. IP68-luokitus, eli matkapuhelin selviytyy 1,5 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Lisäksi sillä on US Military Standard MIL-STD 810G -sertifiointi, joka kertoo puhelimen kestävän iskuja, lämpötilan vaihteluita ja vaativia sääoloja. Galaxy XCover 4S sopii myös erittäin vaativiin olosuhteisiin. Puhelimessa on aiempia malleja nopeampi suoritin, parempi kamera ja enemmän muistia.

Työskentelyä helpottava muotoilu
Vaativissa olosuhteissa käytettävän puhelimen tulee olla helppokäyttöinen myös käsineet kädessä. Siksi Galaxy XCover 4S -puhelimessa on fyysiset Valikko-, Koti- ja Takaisin-painikkeet. Lisäksi voit lisätä näytön herkkyyttä niin kutsutulla Glove Touch -toiminnolla, jolloin puhelinta voi käyttää myös käsineet kädessä tai kostein sormin. Sivupainike on ohjelmoitava, ja voit käyttää sitä luodaksesi pikavalintoja usein käyttämiäsi sovelluksia tai toimintoja varten. Puhelimessa on myös voimakas LED-salama, jota voi käyttää taskulamppuna. Galaxy XCover 4S on suunniteltu alusta loppuun todellisiin työolosuhteisiin.

Nopea ja edistynyt kamera
Edistyneen kameran voi avata nopeasti ja helposti kaksoisklikkaamalla Koti-painiketta. 32 Gt:n sisäinen muisti tarjoaa tilaa monille valokuville ja videoille. Puhelimessa on lisäksi erillinen microSD-korttipaikka, jonka avulla saat jopa 512 Gt enemmän tallennustilaa.

Vaihdettava akku antaa pitkän käyttöiän
Vaihdettava akku kestää pitkään käytössä, ja suoriudut pitkistäkin työvuoroista ilman latausmahdollisuuksia Galaxy XCover 4S:n vaihdettavan akun ansiosta. Voit helposti vaihtaa akun juuri ladattuun akkuun ja jatkaa puhelimen käyttöä.

Turvallinen ja helppokäyttöinen
Galaxy XCover 4S -puhelimessa on Samsung Knox, joka antaa monikerroksisen tietoturvan sekä suojaa sisältöjäsi ja helpottaa arkaluontoisten tietojen käsittelyä. Puhelimessa on myös NFC, joten voit käyttää Samsung Pay -toimintoa maksaaksesi suoraan matkapuhelimella.

Näyttö: 5.0 PLS TFT (1280x720 pikseliä)
Muisti: 32 Gt + microSD (jopa 512 Mt) (3,0 Gt RAM)
Takakamera: 16 MP (f/1.7, PDAF)
Etukamera: 5 MP (f/2.2)
Yhteydet: 2G, 3G, 4G, BT 5.0 LE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, GPS, Glonass, Beidou, Galileo
SIM-kortti: Dual-SIM (Mikro-SIM)
Käyttöjärjestelmä: Android
Liitännät: USB-C 2.0, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
Koko (K x L x S): 146,2 x 73,3 x 9,7 mm
Paino: 172 g
Akku: 2800 mAh (vaihdettava)
Muuta: IP68 pöly-/vesitiivis (jopa 1,5 m 30 minuuttia)

Tuotenumero: 1578085

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää