Russell Hobbs Legacy Floral 2 viipaleen leivänpaahdin

54,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Legacy Floral 2 viipaleen leivänpaahdin

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Leivänpaahtimet / Russell Hobbs

Russell Hobbs Legacy Floral -leivänpaahdin
Koristele keittiösi kukkasin! Legacy Floral on tyylikäs valkoinen leivänpaahdin, jossa on mustia kukkakuvioita. Ihaile kauniita kukkia, jotka koristavat leivänpaahtimen sivuja samalla, kun nautit täydellisesti paahtuneesta leivästä. Tyylikäs muotoilu ei ole ainoa asia, joka Legacy Floral -leivänpaahtimessa puhuttelee. Sen avulla voit säästää aikaa valmistitpa sitten aamupalaa kumppanillesi vuoteeseen tai välipalaa koulusta palaaville lapsillesi. Nopean paahtotekniikan ansiosta sinulle jää enemmän aikaa yhdessä olemiseen.

55 % nopeampi*
Kaikkien nykyaikaisten keittiölaitteiden tulisi palvella tilanteissa, joissa nälkä täytyy saada tyydytettyä nopeasti. Legacy Floral -leivänpaahdin on 55 prosenttia nopeampi* kuin perinteiset paahtimet, joten sinä säästät aikaa muuhun.

Tasaisesti paahtunutta leipää
Miten ärsyttävää on huomata, että leipä on paahtunut sopivasti toiselta puolelta, mutta on toiselta puolelta palanut. Legacy Floral -paahtimessa on keskitin, jonka ansiosta leipä asettuu aukon keskelle ja paahtuu siten tasaisesti molemmilta puolilta.

Leveät viipaleaukot
Legacy Floral -paahtimessa on erityisen leveät viipaleaukot, joten voit paahtaa reiluja siivuja riippumatta siitä, pidätkö valmiiksi viipaloidusta leivästä tai leipomon vastaleivotusta limpusta.

Pakastetun leivän sulatus
Unohditko ottaa leivän pakastimesta? Legacy Floral -leivänpaahtimen sulatustoiminnolla voit sulattaa sen yhdellä napin painalluksella. Ehtikö paahtoleipäviipale jäähtyä? Lämmitystoiminnolla saat sen lämmitettyä ja voit nauttia paahtoleipäsi sopivan lämpöisenä.

Toiminnot:
- Paahtaa jopa 55 % nopeammin*
- Säädettävä lämpöasetus
- Lämmitysritilä esimerkiksi pullille
- Leveät viipaleaukot ja keskitin
- Sulatustoiminto
- Lämmitystoiminto
- Pysäytyspainike

Tuotenumero: 1509504

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää