Russell Hobbs Bubble Toaster Pink

69,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Bubble Toaster Pink

3 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää

Leivänpaahtimet / Russell Hobbs

Soft Pink Bubble on moderni, pastellinroosa ja retrohenkinen leivänpaahdin.
Leivänpaahtimessa perinteinen yhdistyy trendikkyyteen ja antaa tyylikkään ilmeen keittiöösi. Leivänpaahtimen linjakas muoto on kiiltävää ruostumatonta terästä - tämä leivänpaahdin on yhtä upea niin ulkonäöltään kuin suorituskyvyltäänkin. Siinä on myös kaksi leveää viipalelokeroa, joihin mahtuvat erinomaisesti eri suuruiset leivät paahtoleivistä bageleihin.

7 eri paahtoastetta
Jokainen haluaa paahtoleipänsä eri asteisena paahdettuna ja mielestämme paahtimessa tulee olla mahdollisuus valita, mikä paahtoaste sopii juuri sinulle. Soft Pink Bubble -leivänpaahtimessa on säädettävä paahtoaste, joten voit valita juuri sinulle sopivan paahtolämpötilan. Huolimatta siitä, pidätkö hieman paahdetusta pinnasta tai pronssinvärisestä ja rapeasta - Soft Pink -Bubble leivänpaahtimesta löytyy paahtoaste juuri sinulle.

Integroitu johdon säilytystila
Pidätkö tyylikkäästä ja siististä keittiöstä? Haluatko saada järjestystä keittiöösi? Siinä tapauksessa tulet pitämään Soft Pink Bubble -leivänpaahtimesta. Paahtimessa on integroitu johdon säilytystila, joten työtaso pysyy puhtaana ja siistinä. Kun olet lopettanut leivänpaahtimen käytön, voit helposti koota johdon leivänpaahtimen alapuolella olevaan kätevään säilytystilaan.

High Lift -toiminto
Miten saat otettua herkullisen paahtoleivän paahtimesta polttamatta sormenpäitäsi? Soft Pink Bubble -leivänpaahtimen High Lift -toiminto auttaa sinua poistamaan paahtoleivän paahtimesta helposti. High Lift -toiminnon avulla herkulliset paahtoleivät eivät jää kiinni leivänpaahtimeen.

Tuotenumero: 1553298

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää