Tyynyt / Ringsted Dun

1-kerroksinen tyyny 450 g, myskisorsan untuvaa. 60% uutta eurooppalaista myskisorsan untuvaa, 40% pieniä höyheniä. Luokka 1. Kantavuus 8. Luokka 1 - kangas 100% puuvillaa. Super soft -kambrikkia. Ne60/60. Pesu 60°. Käytä entsyymitöntä pesuainetta. Kuivaa kuivausrummussa täysin kuivaksi.
Untuvan paino 450 g.

Ylelliset Ringsted Dun -vuodevaatteet johdattavat täydellisiin uniin. Peitot ja tyynyt on tehty laadukkaita, luonnollisia täytteitä käyttäen. Laadukkailla vuodevaatteilla taataan sängyn mukavuus ja sikeät unet. Valitsimme huolella parhaat ja suurimmat untuvat, jotka eristävät lämpöä hyvin ja edistävät sinun hyvinvointiasi.
Saat nauttia Ringsted-untuvatuotteestasi monien vuosien ajan.

Ringsted Dunin untuvapeitot ja -tyynyt on sertifioitu sekä Downafresh®:n että NOMITE:n mukaan, mikä antaa sinulle hyvän suojan allergiaa aiheuttavia aineita vastaan. Downafresh®-merkintä on takuu siitä, että untuvapeiton täyte on korkealaatuista, täysin puhdasta ja ilman mikro-organismeja ja viruksia. NOMITE lupaa, että sertifioitujen tuotteiden materiaali on niin tiivistä, että pölypunkit eivät pääse siitä läpi. Se tarkoittaa myös sitä, että nämä peitteet ja tyynyt sopivat ihmisille, joilla on pölypunkkiallergia.

  • Täyte: 60% Untuvaa, 10% Höyheniä
  • Päällyskangas: 100% Puuvillaa
  • productdetail.attributes.PillowHeight: Matala
  • Peseminen: Konepesu 60°

Tuotenumero: 1034761-01-05

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu