Remington Parranajokone XF8705 CaptureCut

111,00 EUR 139,00 EUR -20% Arvosana NaN / 5 ( 0 )

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Parranajokoneet / Remington

Tyylikäs mustan ja syvän turkoosin värinen parranajokone sisältää täydellisiä ajoteknologioita, jotka takaavat ammattimaisen lopputuloksen.
Ultimate Foil Series F8 -parranajokoneen eri ajotekniikat mahdollistavat tarkan ja miellyttävän ajon. LiftLogic-teräverkot nostavat erimuotoisten kuvioiden avulla eri suuntiin kasvavat partakarvat ja leikkaavat ihonmyötäiset karvat, ja Hybrid Intercept -trimmeri huolehtii pidempien karvojen leikkaamisesta. ConstantContour-teknologian joustavien terien ja ajopään ansiosta parranajokone liukuu leukalinjalla ja poskilla miellyttävästi tehden parranajosta vaivatonta.
100% vedenkestävä Ultimate Foil Series F8 sopii täydellisesti märkäajoa suosivalle. Laite sopii käytettäväksi sekä parranajogeelin tai partavaahdon kanssa että suihkussa.
Tehokas litiumakku antaa jopa 60 minuuttia ajoaikaa, joka vastaa n. 20 parranajoa. Digitaalisesta näytöstä näet jäljellä olevan käyttöajan. Jos akku loppuu kesken parranajon, käytännöllinen pikalataustoiminto antaa 5 minuutin latauksella parranajon viimeistelyyn tarvittavan ajan.
Ultimate Series F8 on 100% vedenkestävä, mikä tuo sekä helppoutta että nopeutta parranajorutiiniin. Käytä laitetta suihkussa kiireisinä päivinä ja parranajogeelin/partavaahdon kanssa erittäin mukavaan ajoon.
Tuotetiedot:
- LiftLogic-teräverkot
- Hybrid Intercept -trimmeri
- ConstantContour-teknologia
- 100% vedenkestävä
- Pop-up-trimmeri
- Litiumakku ja 60 minuutin käyttöaika
- Latausaika 90 minuuttia
- Digitaalinen LED-näyttö
- 5 minuutin pikalataustoiminto
- Säilytyslaukku
- Vain johdoton käyttö
- Latausteline
- Matkalukitus

Tuotenumero: 1561314

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää