IPL-karvanpoisto / Remington

Remington i-LIGHT PRESTIGE -laitteen fantastinen IPL-teknologia vähentää pysyvästi ihokarvojen kasvua kasvoilla*, vartalolla ja bikinialueella. Nauti sileästä ihosta joka päivä tällä uraauurtavalla IPL-laitteella, joka on suunniteltu mukavaan kotikäyttöön. Suunniteltu täyttämään kaikki karvanpoistovaatimuksesi innovatiivisella IPL-tekniikalla ja Remingtonin ainutlaatuisella PROPULSE -teknologialla. Kliinisesti osoitettu nopeasti sykkivä valo osuu suoraan karvojen juureen ja vähentää karvojen kasvua pysyvästi. Valoimpulssit riittävät 75 kokovartalokäsittelyyn, mikä on enemmän kuin tarvitset koko elinaikanasi vähentääksesi ihokarvojen kasvua pysyvästi.

50% suurempi käsittelyikkuna
Jos kaipaat pysyviä tuloksia, olet löytänyt ratkaisun. 3 cm2:n valoimpulssi-ikkuna on 50% suurempi kuin edellisessä mallissa. Voit käsitellä haluamasi alueen ja saat sileän lopputuloksen vain 3 käsittelykerran jälkeen*.

PROPULSE -teknologia
PROPULSE -teknologia kuumentaa karvatupet keskittämällä valoenenergian karvan juureen ja tuhoaa sen ja estää karvaa kasvamasta. Valoimpulssi imeytyy karvatupen melaniiniin, jolloin se irtoaa juuresta kasvuvaiheessa.

Tuotenumero: 1012485

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu