IPL-karvanpoisto / Remington

Hankkiudu eroon ihokarvoista pitkäksi aikaa Remington i-LIGHT ESSENTIALin avulla. IPL-laitteen avulla voit saada sileän ihon kivuttomasti ja mukavasti kotonasi. I-LIGHT ESSENTIAL on hyvä vaihtoehto perinteiselle karvanpoistolle. Edistynyt ja innovatiivinen IPL-teknologia poistaa ihokarvasi ja antaa pysyviä lopputuloksia vain kolmen käyttökerran jälkeen*. Ainutlaatuisen PROPULSE -teknologian on kliinisesti osoitettu osuvan suoraan karvojen juureen, jolloin saat supersileän ihon. Valoimpulssit riittävät 75 kokovartalokäsittelyyn, mikä on enemmän kuin tarvitset koko elinaikanasi vähentääksesi ihokarvojen kasvua pysyvästi. Remingtonin IPL-osaaminen (Intense Pulsed Light) on kliinisesti testattu ja dermatologisesti suositeltu, joten voit turvallisesti käyttää IPL-laitetta kotona. Remingtonin kliiniset testit osoittavat ihokarvojen kasvun vähenevän pysyvästi jo 3 käyttökerran jälkeen*.

50% suurempi käsittelyikkuna
Jos kaipaat pysyviä tuloksia, olet löytänyt ratkaisun. 3 cm2:n valoimpulssi-ikkuna on 50% suurempi kuin edellisessä mallissa. Voit käsitellä haluamasi alueen ja saat sileän lopputuloksen vain 3 käsittelykerran jälkeen*.

PROPULSE -teknologia
PROPULSE -teknologia kuumentaa karvatupet keskittämällä valoenenergian karvan juureen ja tuhoaa sen ja estää karvaa kasvamasta. Valoimpulssi imeytyy karvatupen melaniiniin, jolloin se irtoaa juuresta kasvuvaiheessa.

Tuotenumero: 1012450

Säästät toimituskulut

Kun tilaat vähintään 59 EUR

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää