Vauvan haalarit / Reima

Reima Puhuri-talvihaalari on käytännöllinen ja kestävä, tuulen- ja vedenpitävä haalari. Vesipilariarvo vähintään 8 000 mm ja hengittävyys vähintään 7000 g/m2/24 h. Teipatut saumat. Lisäeristys takapuolessa.

Irrotettava ja säädettävä huppu suojaa kylmältä tuulelta ja on turvallinen ulkoleikeissä. Huppu on kiinnitetty painonapeilla ja irtoaa helposti tarttuessaan kiinni johonkin. Pehmeää harjattua trikoota hupun ja kauluksen sisäpuolella. Edessä vetoketju, leukasuoja ja tuulisuojalista, jossa tarrasuljenta. Hihansuissa upotettu kuminauha ja sisäpuolella pehmeää fleeceä. Yksi vetoketjutasku. Lahkeensuissa upotettu kuminauha. Joustavat, irrotettavat jalkalenkit pitävät lahkeensuut paikallaan. Sileä vuori polyesteriä. Heijastavat yksityiskohdat.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

  • Täyte: 100% Polyesteriä
  • Vuori: 100% Polyesteriä
  • Päällyskangas: 100% Polyesteriä
  • Peseminen: Konepesu 40°

Tuotenumero: 1520098-07-74

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää