Elektroniikka / Pureflame

Jääkylmä uutuus
Perinteiset sytyttimet kuumenevat usein erittäin kuumiksi. PureFlame-sytytin ei kuumene. Siinä ei ole liekkiä, vaan se pysyy viileänä ja on siksi helppo käyttää kaikissa asennoissa. Täydellinen pienten kakkukynttilöiden sytyttämiseen - tavallinen sytytin voi antaa liikaa lämpöä ja liian pitkän liekin, joka sulattaa kynttilät nopeasti.
Tulevaisuus on puhdasta energiaa
Aika hylätä fossiiliset polttoaineet ja panostaa puhtaaseen energiaan. PureFlame USB -sytytin ladataan USB-johdolla. Käytä mukana toimitettavaa johtoa ja lataa sytytin, kun sen virta on loppunut. PureFlame-sytyttimen LED-merkkivalo ilmoittaa, kun se on täyteen ladattu.
Ei liekkiä, ei kaasua, ei ongelmia
PureFlame-sytyttimessä on ladattava litiumioniakku erotukseksi perinteisistä sytyttimistä, joissa käytetään tulenarkoja kaasuja. Ei liekkiä, ei nokea. PureFlame on täydellinen myrskylyhtyjen, nuotioiden ym. sytyttämiseen.
Miten se toimii?
Virran hypätessä 2 pisteen välillä verkkovirtajohdossa ilma ionisoituu, jolloin syntyy merkittävä, erittäin korkean lämmön antava kaari. Hypyn etäisyys määrittelee PureFlame-sytyttimen tarjoaman käytön, virrankulutuksen ja äänen. Uskomme löytäneemme näiden tekijöiden ihanteellisen suhteen parhaan mahdollisen kokemuksen saavuttamiseksi.
Tekniset tiedot:
- Ladattava
- Litiumioniakku
- 20 cm
- USB-johto mukana
- Kumipinta
- Tarjoaa hyvän otteen

Tuotenumero: 1527090-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää