Princess Tornituuletin, sovelluksella ohjattava kylmäilmapuhallin

219,00 EUR Arvosana NaN / 5 ( 0 )

toimitus 3-6 arkipäivää

Tuulettimet & ilmankostuttimet / Princess

Ylellinen Princess Smart Tower -tuuletin on erinomainen tapa viilentää kodin kaikki huoneet

Ainutlaatuista tuuletinta ohjataan helposti puhelimeen ladattavalla HomeWizard Climate -sovelluksella tai Alexan tai Google Homen avulla. Aseta ajastus tai säädä puhallusnopeutta nousematta sohvalta tai sängystä tai kun et edes ole kotona.

Princess Smart -tuuletin on aina valmis viilentämään.

Ylellinen muotoilu ja toiminnot
Princess Smart Tower -tuulettimessa on ylellinen muotoilu ja LED-merkkivalot. Voit valita tuuletustilan kolmesta eri vaihtoehdosta helposti joko näytöltä tai puhelimestasi.

Luontotilassa tuuletin vaihtelee tehoa, mikä saa aikaan tunteen kävelylenkistä metsässä tai rentouttavasta kävelystä rannalla.

Unitila on täydellinen, jos haluat käyttää tuuletinta makuuhuoneessa. Ilmavirta on rauhallinen ja silti virkistävä. Voit käynnistää ja sammuttaa tuulettimen ja muuttaa asetuksia käyttämällä älykkään toiminnon ääniohjausta.

Tehokas moottori takaa hyvän jäähdytyksen
50 watin moottori tuottaa tehokkaan ilmavirran, joka ulottuu huoneen jokaiseen nurkkaan 80 astetta kääntyvän tuulettimen ansiosta.

Kapea tuuletin sopii jokaiseen huoneeseen. Tuulettimessa on ylellinen muotoilu ja yksityiskohdat ruostumatonta terästä, joten se on kaunis yksityiskohta modernissa sisustuksessa.

Mukava ajastintoiminto
Princess Smart Tower -tuulettimessa on ajastintoiminto, jota voit käyttää, jos joskus unohdat sammuttaa tuulettimen. Siten säästät myös energiaa. Ajastimeen voi säätää 1-8 tuntia. Laita tuuletin päälle, aseta ajastin ja nauti virkistävästä ilmavirrasta.

Voit myös ohjata ajastinta HomeWizard Climate -sovelluksella puhelimestasi ja ajastaa sen siten, että tuuletin käynnistyy tai sammuu tiettynä aikana.

PRO-sarja ja Alexa
Jos sinulla on Smartwares PRO Series Link, voit lisätä Princess Smart -tuulettimen älykotiisi. PRO-sarjan laajan älylaitevalikoiman voi liittää saumattomasti puhelimeen, jossa se on ohjattavissa sovelluksella ja äänikomennoilla Alexan kautta. PRO-sarja sisältää esimerkiksi älykkäitä lamppuja, savutunnistimia, vesitunnistimia ja kytkimiä. Näillä tuotteilla teet kodistasi älykkään, jolloin sinulle jää enemmän aikaa elämän hyville asioille.

Tervetuloa älykkääseen tulevaisuuteen!

- Ylellinen tuuletin, joka jäähdyttää olohuoneessa, työhuoneessa tai makuuhuoneessa
- Helppo ja mukava ohjata puhelimella tai äänikomennoilla HomeWizard Climate -sovelluksessa
- Kapea ja moderni tuuletin sopii kauniisti moderniin sisustukseen
- Nauti kolmesta tuuletustilasta, joilla saat tunteen virkistävästä kävelystä rannalla tai luot ihanteellisen ympäristön hyville yöunille
- Tuulettimen voi sammuttaa automaattisesti säätämällä ajastimen sovelluksessa tai käyttämällä ajastintoimintoa

Tuotenumero: 1596439

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää