Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Polar

Haasta itsesi GPS:llä varustetulla Polar Vantage M -multisport-kellolla ja tee uusia ennätyksiä. Ohut ja kevyt treenipartneri antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset voidaksesi parantaa suoritustasi kaikissa suosikkilajeissasi.

Polar Vantage M on universaali multisport-kello, jossa on GPS ja Polar Precision Prime yhdistelmäsensoriteknologia, joka mittaa sykkeen ranteesta myös vaativissa olosuhteissa. Kellossa on runsaasti toimintoja, jotka auttavat sinua rikkomaan ennätyksesi ja saavuttamaan tavoitteesi: vältä liikaharjoittelua Training Load Pron avulla ja seuraa juoksutuloksiasi monien juoksutoimintojen, kuten Running Indexin, avulla. Valitse suosikkisi yli 130 lajiprofiilin joukosta ja säädä asetukset jokaista lajia varten. Vaihdettavien rannekkeiden ansiosta Polar Vantage M sopii kaikkiin tilanteisiin ja tyyleihin. Kompakti ja kevyt muotoilu tekee kellosta täydellisen treenipartnerin.

Mitat
46 × 46 × 12,5 mm

Paino
Rannekkeen kanssa 45 g, ilman ranneketta 28 g

Materiaali
Kuori lasikuidulla vahvistettua polymeeriä. Kellotaulu, painikkeet ja solki ruostumatonta terästä.

Näyttö
Aina päällä oleva värinäyttö. Kovapinnoitettu PMMA laminoitu linssi. Koko 1,2 tuumaa, resoluutio 240 x 240.

Akku
230 mAh:n litiumpolymeeriakku. Akun kesto jopa 30 tuntia treenitilassa (kun GPS ja rannesykkeenmittaus ovat käytössä), ja jopa viisi päivää kellotilassa, kun jatkuva sykeseuranta on käytössä.

GPS
Sisäänrakennettu GPS ja GLONASS. Avustettu GPS nopeaa paikannusta varten.

Yhdistettävyys
Bluetooth Low Energy. USB-kaapeli latausta ja tietojen synkronointia varten.

Kello
Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto.

Käyttöliittymän kielet
Englanti, saksa, ranska, italia, hollanti, norja, espanja, portugali, ruotsi, suomi, tanska, puola, venäjä, turkki, Indonesian kieli, tšekki, japani, kiina (yksinkertaistettu)

Sensorit
Yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten BLE-teknologiaa hyödyntävien syke-, askeltiheys- ja juoksutehosensorien sekä pyöräilynopeutta, poljinnopeutta ja poljintehoa mittaavien sensorien kanssa.

Vesitiiviys
Vedenpitävä (WR30)

Ranneke
Koot:
S: ranteen ympärysmitta 130-175 mm
M/L: ranteen ympärysmitta 140-210 mm

Tuotenumero: 1609280

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu