Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Polar

Polar Unite -fitnesskello

Löydä potentiaalisi Polar Uniten -fitnesskellon avulla. Se auttaa sinua tasapainottamaan treenin, palautumisen ja arjen. Polar Unite motivoi treenaamaan säännöllisesti ja tekee hyvässä kunnossa pysymisestä ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämisestä luonnollisen osan arkeasi älykkäillä ominaisuuksillaan. Polar Unite on henkilökohtainen opastajasi kohti parempaa kuntoa - koko elämän ajan.

Löydä potentiaalisi Polar Unite -fitnesskellon avulla. Edistynyt sykkeenmittaus ranteesta. Sleep Plus Stages™ -unenseuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) ja tarjoaa yksityiskohtaista dataa unesi laadusta. Nightly Recharge™ mittaa yön aikana tapahtuvan palautumisen. FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista treeniopastusta, joka perustuu kehosi valmiustilaan. Polar Unite auttaa sinua rentouttamaan kehosi ja rauhoittamaan mielesi Serene™-hengitysharjoituksen avulla. Voit yhdistää sen puhelimesi GPS:ään. Voit muokata Polar Uniten tyyliisi sopivaksi vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla.

Erittäin eleetön ja tyylikäs muotoilu. Rannesykemittaus ja ranneke, jossa pikalukitus. Helposti mukautettavissa tyyliisi vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla. Kaikki tarpeelliset työkalut onnistuneeseen sykeharjoitteluun: Nightly Recharge™, Sleep Plus Stages™ ja FitSpark™. Polar Flow on sovellus ja verkkopalvelu, jossa voit suunnitella ja seurata harjoituksiasi. GPS-yhteys.

Tuotenumero: 1616173

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu