Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Polar

Polar Unite -fitnesskello

Löydä potentiaalisi Polar Unite -fitnesskellon avulla. Se auttaa sinua tasapainottamaan treenin, palautumisen ja arjen. Polar Unite motivoi treenaamaan säännöllisesti ja tekee hyvässä kunnossa pysymisestä ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämisestä luonnollisen osan arkeasi älykkäillä ominaisuuksillaan. Polar Unite on henkilökohtainen opastajasi kohti parempaa kuntoa - koko elämän ajan.

Löydä potentiaalisi Polar Unite -fitnesskellon avulla. Edistynyt sykkeenmittaus ranteesta. Sleep Plus Stages™ -unenseuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni)
ja tarjoaa yksityiskohtaista dataa unesi laadusta. Nightly Recharge™ mittaa yön aikana tapahtuvan palautumisen. FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista treeniopastusta, joka perustuu kehosi valmiustilaan. Polar Unite auttaa sinua rentouttamaan kehosi ja rauhoittamaan mielesi Serene™-hengitysharjoituksen avulla. Voit yhdistää sen puhelimesi GPS:ään. Voit muokata Polar Uniten tyyliisi sopivaksi vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla.

Erittäin eleetön ja tyylikäs muotoilu. Rannesykemittaus ja ranneke, jossa pikalukitus. Helposti mukautettavissa tyyliisi vaihdettavilla rannekkeilla ja kellotaulun väriteemoilla. Kaikki tarpeelliset työkalut onnistuneeseen sykeharjoitteluun: Nightly Recharge™, Sleep Plus Stages™ ja FitSpark™. Polar Flow on sovellus ja verkkopalvelu, jossa voit helposti suunnitella ja seurata harjoituksiasi. GPS-yhteys.

Tekniset tiedot
Vesitiivis: 30 m (ISO 22810)
Mitat: 43,4 x 43,4 x 10,4 mm
Paino: 32 g
Voidaan yhdistää matkapuhelimen GPS:ään*
Akku: Ladattava 174 mAh:n litiumpolymeeriakku
Akunkesto: Jopa 50 tuntia treenitilassa optisen sykemittauksen ja GPS-yhteyden ollessa päällä. Jopa 4 päivää kellotilassa, jossa päivittäinen aktiivisuustavoite
Näyttö: Värillinen kosketusnäyttö (IPS TFT), jossa liikesensorit (ALS), resoluutio 240 x 204. Näyttö on Asahi-lasia.
Materiaali: Kellopesä lasikuidulla vahvistettua polymeeriä
Ranneke: Silikonia, klikattava solki. Useita rannekkeita on saatavana lisätarvikkeena.
Liitäntä: Bluetooth Low Enary (BLE). Erityinen laturi synkronointiin ja lataukseen USB-portin kautta. Yhteensopiva Polar BLE -sykesensorien kanssa.

Tuotenumero: 1633131

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu