Polar OH1 OHR-sensori

79,90 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 7,80 EUR/kk

Vain muutama jäljellä,  toimitus 3-6 arkipäivää

Fitness / Polar

Etkö pidä sykevöistä? Polar OH1 on silloin täydellinen vaihtoehto. Se toimii kaikkien Polarin Bluetooth-yhteensopivien urheilukellojen, aktiviteettimittareiden ja pyöräilytietokoneiden kanssa.

Polar OH1 lähettää syketiedot reaaliaikaisesti useimpiin iOS- ja Android-puhelimien suosittuihin treenisovelluksiin.

Polar OH1 muodostaa hyvän parin Polar Beatille, Polarin ilmaiselle fitness- ja harjoitussovellukselle. Polar OH1:en ja Polar Beatin avulla näet syketietosi reaaliajassa suoraan puhelimen näytöltä ja saat harjoituksen aikana ohjeita kuulokkeisiin.

Käytä laitetta itsekseen
Harjoitteletko mieluiten ilman kelloa tai puhelinta? Polar OH1:ssä on sisäänrakennettu muisti, johon mahtuu jopa 200 tuntia harjoitustietoja.

Voit synkronoida tiedot helposti maksuttomaan Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun joko Bluetoothin tai USB-sovittimen avulla.

Optinen sykkeen seuranta
Polar OH1 seuraa sykettäsi Polarin huippulaadukkaan, kuutta LED-valoa hyödyntävän ratkaisun avulla.

Sykesensori-tila
Polar OH1:llä voit lähettää syketietosi mihin tahansa Bluetooth-yhteensopivaan Polar-laitteeseen, moneen eri kuntoilusovellukseen ja Bluetooth-yhteensopiviin kuntoilulaitteisiin.

Sisäänrakennettu muisti
Polar OH1:ssä on sisäänrakennettu muisti, johon mahtuu jopa 200 tuntia harjoitustietoja. Voit synkronoida tiedot Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun.

Tuotenumero: 1615126

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää