Polar A370

169,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Jaksota maksut eriin alk. 7,10 EUR/kk

1 jäljellä varastossa,  toimitus 3-6 arkipäivää

Urheilukellot & aktiivisuusrannekkeet / Polar

FITNESSMITTARI SYKEMITTAUKSELLA
Polar A370 on ohut, sporttinen ja vedenpitävä fitnessmittari, jonka jatkuva sykkeen mittaus, edistynyt unenseurantatoiminto ja Polarin ainutlaatuiset harjoittelutoiminnot auttavat sinua pysymään aina ajan tasalla.

PIDÄ SILMÄLLÄ SYKETTÄ
Polar A370 on väsymätön treenikaverisi ja aktiivisen elämäntapasi innokas tukija myös kuntosalin ulkopuolella. Polar A370 auttaa sinua treenaamaan juuri oikealla intensiteetillä ja muistuttaa sinua lähtemään liikkeelle, jos pysyt paikallasi liian pitkään.

OPI TUNTEMAAN SYDÄMESI
Seuraa, miten sydämesi toimii kaikissa tilanteissa päivän aikana. Polar A370 -fitnessmittari rekisteröi sykkeen ranteesta ympäri vuorokauden ja antaa yksityiskohtaisen yhteenvedon päivittäisestä aktiivisuudestasi.

POLAR SLEEP PLUS™ SEURAA UNTASI
Hyvä uni on terveyden ja hyvinvoinnin edellytys. Polarin edistyksellinen Sleep Plus -unianalyysi tekee sinusta oman nukkumisesi asiantuntijan ja auttaa sinua kohti entistä tasapainoisempia elämäntapoja.

GPS PUHELIMEN KAUTTA
Kun treenaat ulkona, Polar A370 seuraa tarkasti nopeuttasi, kulkemaasi matkaa ja reittiäsi puhelimesi GPS-signaalin avulla.

NOPEUS JA MATKA RANTEESTA
Kun juokset juoksumatolla Polar A370 rekisteröi vauhtisi ja kulkemasi matkan käsivarren liikkeiden perusteella. Laite tekee saman myös ulkona, joten sinun ei tarvitse ottaa puhelinta mukaan juoksulenkeillesi.

PYSY YHTEYDESSÄ
Polar A370 näyttää puhelimesi ilmoitukset ja pitää sinut ajan tasalla silloinkin, kun et ehdi katsoa puhelintasi.

POLAR FLOW - OMA TIETOPANKKISI
Mittaa aktiivisuuttasi, analysoi kehittymistäsi ja saa parempia tuloksia Polar Flow'n avulla. Täydellinen treeni- ja fitness-alusta tietokoneelle ja matkapuhelimelle. Voit myös synkronisoida automaattisesti harjoittelutietosi muihin palveluihin kuten Endomondo tai MyFitnessPal.

TREENIPÄIVÄKIRJA
Polar Flow -järjestelmän treenipäiväkirja tallentaa ja esittää visuaalisesti kaikki treenisi ja tilastosi. Valittavissa on yli 100 urheilulajia, mukaan lukien LES MILLS -ryhmäliikuntatunnit.

AKTIVITEETIT JA UNI
Seuraa päivittäisiä aktiviteettejasi ja untasi, katso päivä-, viikko- ja kuukausiyhteenvedot ja opi, kuinka päivittäiset valintasi vaikuttavat terveyteesi.

Mitat
Rannekkeen leveys 23,5 mm

Paino
31,7 g (S), 37,3 g (M/L)

Tuotenumero: 1615601

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää