Parranajokoneet / Philips

Philips 3xxx-sarjan parranajokoneet antavat sinulle helpon ja miellyttävän parranajon. Ajopää kääntyy ja joustaa viiteen suuntaan. PowerCut-teräjärjestelmä ja märkä- tai kuiva-ajotoiminto takaavat siistin tuloksen miellyttävästi.

Mukavaa parranajoa
Ajopään terät liikkuvat viiteen suuntaan, myötäilevät kasvoja ja takaavat miellyttävän parranajon. PowerCut-terät on suunniteltu jatkuvaan tarkkaan parranajoon. Valitse märkä- tai kuiva-ajo, kun haluat miellyttävän kuiva-ajon ja virkistävän märkäajon. 27 itseteroittuvaa terää antavat aina sileän parranajon.

Helppokäyttöinen
60 minuutin johdoton parranajo 1 tunnin latauksen jälkeen. Yhdellä painalluksella avattava ajopää helpottaa puhdistamista. Yhden tason latauksen ilmaisin parhaimpaan ajokokemukseen. Ergonominen kahva takaa miellyttävän käytön. Trimmaa nenä- ja korvakarvat. Trimmaa vaivattomasti nopeasti liikkuvalla kaksipuolisella leikkurilla.

Hyödynnä parranajokoneesi kaikkia toimintoja
5 minuutin pikalataus antaa riittävästi virtaa yhteen parranajoon. Popup-trimmeri viiksille ja pulisongeille.

5 suuntaan kääntyvät ja joustavat ajopäät
Viiteen suuntaan kääntyvät, joustavat ja liukuvat liikkeet myötäilevät kasvojesi muotoja ja takaavat sileän parranajon. Ajopään kulma kasvoihin nähden on ihanteellinen, ja se myötäilee kasvojesi ja kaulasi muotoa liukuen iholla pehmeästi.

60 minuutin johdoton parranajo
Voit käyttää parranajokonetta jopa 60 minuuttia tunnin latauksen jälkeen. Parranajokone toimii vain, kun se ei ole latauksessa.

5 minuutin pikalataus
Onko sinulla kiire? Lataa parranajokonetta 5 minuuttia, niin saat riittävästi virtaa yhteen parranajoon.

Esiin taitettava trimmeri
Luo viimeistelty tyyli sisäänrakennetulla trimmerillä. Trimmeri sopii erinomaisesti viiksien hoitoon ja pulisonkien trimmaukseen.

Tuotenumero: 1651077

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu