Kotiparturit & partatrimmerit / Philips

Philipsin 11-in-1-monitoimitrimmerin avulla on helppo luoda oma persoonallinen tyyli. Voit trimmata ja muotoilla erilaisia partatyylejä, poistaa nenä- ja korvakarvoja, siistiä vartalon karvoitusta ja leikata hiukset kotona. Philips-trimmerisarjan edistyksellinen tekniikka takaa nopean ja tasaisen ajon. Kaikki Philipsin Multigroomer-trimmerit ovat huoltovapaita, ja niissä on itseteroittuva teräelementti, jota ei tarvitse koskaan öljytä.

11 työkalua kasvoille, hiuksille ja vartalolle
All-in-one-trimmeriin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, joilla voidaan trimmata ja muotoilla partaa, poistaa nenä- ja korvakarvoja ja trimmata vartalon karvoitusta.

Trimmeri parralle, hiuksille ja vartalolle
Metallinen teräelementti kestää käyttöä. Ilman kampaa käytettynä trimmerillä saa siistit ja tarkat linjat sekä parralle että hiuksille. Se sopii myös vartalon karvoituksen trimmaamiseen. Trimmeriin voi myös kiinnittää eripituisia parta-, hius- ja vartalokampoja.

Pieni ajopää reunojen viimeistelyyn
Voit viimeistellä tyylisi pienellä ajopäällä. Se soveltuu erityisesti tarkkaan ajoon ja reunojen siistimiseen.

Tarkkuustrimmeri yksityiskohtien hiomiseen
Trimmaamisen jälkeen voit napsauttaa tarkkuustrimmeriosan paikoilleen ja viimeistellä viiksien, pulisonkien tai parran linjat.

Nenä- ja korvakarvatrimmeri poistaa harmilliset ihokarvat kivuttomasti
Napsauta lisävaruste kiinni trimmeriin, niin voit poistaa ei-toivotut ihokarvat korvista ja nenästä täysin kivuttomasti. Nenäkarvatrimmerin ainutlaatuinen teknologia ja pyörivä ajopää takaavat nopeat ja tehokkaat tulokset repimättä ja satuttamatta. Lisäksi nenäkarvatrimmerissä on suojaava kuori, joka ehkäisee ihovaurioita.

7 kestävää kampaa hiuksille, parralle ja vartalolle
Kampaosat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka ei rikkoudu vaikka kampa putoaisi lattialle. Pakkaukseen kuuluu 2 sänkikampaa (1,2 mm), 1 säädettävä partakampa (3 7 mm), 3 hiuskampaa (9, 12, 16 mm) ja vartalokampa (3 mm).

Vedenkestävä
Trimmeri on erittäin helppo puhdistaa: irrota lisälaite napsauttamalla ja huuhtele terä, kammat ja laite.

Tuotenumero: 1509458

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu