Philips IPL-ihokarvanpoistolaite BRI861/00

249,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

IPL-ihokarvanpoistolaite BRI861/00

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

IPL-karvanpoisto / Philips

Philips Lumea Essential estää uusien ihokarvojen kasvun kasvoissa ja kehossa. Säännöllisesti käytettynä laitteen hellävaraiset valoimpulssit pitävät ihon silkinpehmeänä päivästä toiseen. Käsittely suositellaan tehtäväksi 4 8 viikon välein.

Turvallinen käyttää kotona
Philips Lumea käyttää IPL (Intense Pulsed Light) -valotekniikkaa, jota vastaavaa tekniikkaa kauneudenhoidon ammattilaisetkin käyttävät. Philips on mukauttanut tämän tekniikan tehokkaaseen ja turvalliseen kotikäyttöön. Tekniikka kehitettiin tiiviissä yhteistyössä ihoasiantuntijoiden kanssa, ja Philips testasi sitä yli 10 vuoden ajan laajoissa kuluttajatutkimuksissa, joihin osallistui yli 2 000 vapaaehtoista.

Sileä iho joka päivä
Philips Lumea lähettää hellävaraisia valoimpulsseja ihokarvojen juuriin. Näin karvankasvu kehossa vähenee vähitellen. Kun toistat käsittelyn, iho pysyy kauniin sileänä ja pehmeänä. Kliinisten tutkimustemme mukaan jo kahden viikon käsittely vähentää karvankasvua ja pitää ihon karvattomana ja pehmeänä. Saat säilytettyä tuloksen toistamalla käsittelyn aina tarvittaessa.

Käsittelykertojen väli vaihtelee yksilöllisen karvankasvunopeuden mukaan.
Toista käsittely 4 8 viikon välein.
Soveltuu eri ihokarva- ja ihotyypeille
Philips Lumea tehoaa hyvin (luonnostaan) tummanvaaleisiin, ruskeisiin ja mustiin ihokarvoihin. Philips Lumea EI muiden valoon perustuvien käsittelyjen tapaan tehoa punaisiin, erittäin vaaleisiin, valkoisiin tai harmaisiin ihokarvoihin. Tämä tuote EI myöskään sovellu henkilöille, joilla on tumma iho.

Turvallinen ja tehokas herkillekin alueille
Voit huoletta käyttää laitetta karvojen poistamiseen kasvoista (ylähuuli ja leuka), sääristä, kainaloista, bikinialueelta, vatsan alueelta sekä käsivarsista.

Ihon sävyn tunnistin
Ainutlaatuinen ihon sävyn tunnistin mittaa käsiteltävän ihon käsittelyn alussa ja satunnaisesti käsittelyn aikana. Jos se havaitsee, että ihonväri on liian tumma tälle laitteelle, se lopettaa automaattisesti impulssien lähettämisen.

Viisi valotehoasetusta
Philips Lumean viisi valotehoasetusta takaavat hellävaraisen, mutta tehokkaan käsittelyn. Oikein käytettynä Philips Lumean IPL-käsittely on turvallinen ja hellävarainen käyttää myös herkillä kehon ja ihon alueilla.

Hellävarainen iholle.
Oikein käytettynä Philips Lumean IPL-käsittely on turvallinen ja hellävarainen käyttää myös herkillä kehon ja ihon alueilla. Älä käytä, jos iho on vaurioitunut tai jos kärsit valoallergiasta. Jos käytät lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa valon kanssa reagoidessaan ihoärsytystä, neuvottele laitteen käytöstä lääkärin kanssa ennen käyttöä. Älä käytä IPL-karvanpoistolaitetta lävistysten ja tatuointien alueella. Iho voi tuntua herkältä heti IPL-käsittelyn jälkeen. Vältä oleskelua auringossa 1 2 päivää käsittelyn jälkeen.

Liuku ja välähdys -tila lisää käyttömukavuutta
Pääkäyttötilassa laitetta voi liu'uttaa iholla miellyttävästi ja keskeyttämättä.

Tuotenumero: 1509500

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää