Philips Epilaattori & kasvoharja BRP545

129,00 EUR Arvosana 0 / 5 ( 0 )

Epilaattori & kasvoharja BRP545

Loppunut varastosta,  toimitus 3-6 arkipäivää

Epilaattorit / Philips

Philips Satinelle Advanced poistaa tehokkaasti ei-toivotun karvankasvun juurineen, sekä kasvoista että muualta vartalosta. Tässä mallissa on mukana ylellinen kasvoharja, joka kiinnitetään epilaattorin runkoon. Kasvoharja syväpuhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti, poistaa kuolleet ihosolut ja antaa iholle kauniin hohteen.
Syväpuhdistava VisaPure-kasvoharja: Epilaattorin mukana tulee syväpuhdistava kasvoharja. Kasvoharja on helppo kiinnittää epilaattorin runkoon. 17 000 silkinpehmeän harjaksen pyörivä liike syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ja antaa iholle kauniin hohteen. Kasvoharja on tehokas epäpuhtauksien poistaja, mutta hellävarainen iholle ja sitä voidaan käyttää kahdesti päivässä.
Epilaattori:
Philips Satinellea voi käyttää suihkussa, mikä mahdollistaa erityisen hellävaraisen käsittelyn, koska lämmin vesi lieventää mahdollista epämukavaa tunnetta epiloinnin aikana. Philips Satinellen kädensijan luistamaton pinta sopii erinomaisesti käyttöön myös suihkussa tai kylvyssä.
Epilointipään kuvioitu keraaminen pinnoite tarttuu hennoimpiinkin ihokarvoihin ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.
Ergonomisesta s-mallisesta rungosta saa hyvän otteen. Epilaattorin malli mahdollistaa tarkan ohjaamisen ja ulotut entistä paremmin käsittelemään koko kehoa.
Satinelle Advancedin erittäin leveä epilointipää käsittelee suuremman ihoalueen kerrallaan, joten karvanpoisto on nopeaa ja tehokasta yhdellä vedolla. Sinun ei tarvitse käsitellä samaa pintaa monta kertaa, koska epilaattori poistaa kaikki karvat yhdellä vedolla.

Tuotenumero: 1526132

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Express24

Saat pakettisi huomenna, jos tilaat ennen klo 13.00*

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää