Friteeraus- & riisinkeittimet / Philips

Maukkaita ranskalaisia perunoita, joissa on jopa 90% vähemmän rasvaa!*

Ilma korvaa paistoöljyn
Philips Airfryer on ainoa ylivertaisella Rapid Air -tekniikalla varustettu ilmafriteerauskeitin, joka valmistaa lempiruokasi käyttäen vain vähän tai ei lainkaan lisättyä öljyä ja jopa 90% pienemmällä rasvamäärällä. Rapeuden takaa Philips Rapid Air -tekniikan 7 kertaa nopeampi ilmavirta. Lisätietoa tuotteesta

Alkuperäinen Airfryer, jossa on 7 kertaa nopeampi ilmavirta*
Philips Airfryer yhdistää sakaramaisen pohjan ja nopeasti kiertävän kuuman ilman, minkä tuloksena on erinomainen lämmön jakautuminen.
Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä mahdollistaa erilaisten herkullisten rapeiden ruokien valmistamisen joko ilman öljyä tai vähäisellä öljymäärällä.

Erittäin iso, käyttötilavuus 1,2 kg
Philips Airfryer XL on suunniteltu perhettä silmällä pitäen. 7 litran kori selviytyy monenlaisista aterioista. Valmista 5 ruoka-annosta tai 1,2 kg ranskanperunoita yhdellä kertaa perheellesi tai ystävillesi.

Kätevä suosikkiannoksien valmistus -asetus
Meillä kaikilla on suosikkiannoksemme. Oli kyseessä sitten lämmin aamiainen tai suosikkipäivällinen, Philips Airfryer XL:n avulla on helppoa tallentaa suosikkiannoksesi oikeaan aikaan ja lämpötilaan, jotta ruoanlaitto olisi rentouttavampaa.

Digitaalinen säätö helppoon ja tarkkaan ajan ja lämpötilan säätämiseen
Käytä Philips Airfryer XL:n digitaalista käyttöliittymää tarkkaan ja helppoon ajan ja lämpötilan säätämiseen, jolloin saat täydellisesti valmistettuja aterioita joka kerta.


Johdon pituus 0,8 m
Teho 1900 W
Jännite 230 V
Taajuus
1 x Airfryer XL,
1 x reseptivihko

  • Takuu: Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1624543

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu