Kasvonaamiot / Peter Thomas Roth

Ravitseva ja pehmentävä kasvonaamio ehkäisee ikääntymisen merkkejä unkarilaisen kuuman lähdeveden, kasviuutteiden ja modernin tekniikan avulla. Kosteuttavassa naamiossa on voidemainen ja miellyttävä koostumus. Kylmä vesi saa aikaan lämpöreaktion, joka avaa ihohuokosia ja saa ravintoaineet imeytymään paremmin ihoon. Iho tuntuu pehmeältä ja tasapainoiselta. Sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle iholle.

Peter Thomas Roth hyödyntää maailman mineraalipitoisinta termistä vettä, ja salainen lähde sijaitsee Unkarissa Karpaattien laaksossa. Siellä maapallon kuori on ohuimmillaan - maan uumenista pulppuavaan veteen imeytyy sen vuoksi erityisen paljon mineraaleja.

Sisältää muun muassa:
- Ravitsevaa ja kosteuttavaa auringonkukka-, aprikoosi-, persikka-, ruusumarja-, manteli-, granaattiomena-, seljanmarja-, jojoba-, oliivi ja sheaöljyä.
-Gatuline® RC (koivun silmuista) sisältää runsaasti luonnollisia peptidejä, tasoittaa hienoja juonteita, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.
-Merospheres-V (rosmariinista) vahvistaa ihon pintakerrosta, suojaa ja säilyttää kosteustasapainon. Se on vahva antioksidantti.

Käytä kasvonaamiota 2-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Levitä runsaasti naamiota puhtaalle ja kuivalle iholle. Hiero ihoon ja anna vaikuttaa korkeintaan kolme minuuttia. Aktivoi naamio kastelemalla sormet kylmällä vedellä ja hieromalla kasvoja. Huuhtele huolella, kun lämmön vaikutus katoaa.

Tuotenumero: 1568903

Säästät toimituskulut

Koskee yli 59 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Arvostelut

Kerro meille mitä mieltä olet Ei arvosteluja

Kirjoita arvostelu